ara tekeli ara şişe kalmadı :D
Printable View
ara tekeli ara şişe kalmadı :D
YANLIZ kırmızı montlu Tekelciye arkanı dön dedikten sonra siyah montluya alt dudakmı verdi ben mi anlamadım :D
fena yaaa süper :D
ama adamın içkilerine yazık valla :D
vay be olay yeri inceleme ekibi gibiyiz.:DYorumlar güzel
http://www.facebook.com/home.php?ref...12694698767146
ahmet abi fan page :D
ahahahhaa parasını vercem :D
Polyana ıle bır arkadaslıgın varmı:)Adamların amacı bellı orda kırmızılı pıgme de masum falan degıl bosuna demıyo gel dısarı dıye.Ahmet abi denilen kişide komsusunu kolluyo en dogrusunuda yapıyo...Bunlar laftan anlıcak tipler değil 3-5tanesı bır araya gelınce aga oluyolar görüldügü gıbı:icon_tup:
apaçi tayfasını doğal ortamında gözlemleme şansımız olmuştur bu sayede.
yan dükkandan gelen elemanın attığı bir şişe kırmızılı apaçinin suratında patlamış, arkasından gelen yeşil plastik (edit: cam olduğu rivayetleri var, ama cam öyle seker mi lan, sonrasında düşüp kırılmış galiba) şişe ise lacivertlinin sırtından sekerek aynı hızla meçhul gecenin içinde kaybolarak yardırmıştır.
ayrıca hızır gibi yetişen abimizin apaçileri adeta izmir'den denize dökercesine sağlı sollu şişelerle dükkandan püskürtmesi hasan tahsin'e güzel bir göndermedir.
o değil de herifte savaş disiplini varmış hacı. cephane bittiğinde koşup yeniden doldurması ve bu düzenin dükkanın anası sitilene kadar devam etmesi göz yaşarttı.
hafif de çekince var ahmet abinin yalnız di mi? base'i terketmiyo herif, dışarı ateş açıyor sadece.
Bu arada olay Eskişehir'de olmuş daha yeni öğreniyorum..
http://www.istikbalgazetesi.com/?sec...7&newsid=56783
Dayi dükkani dağittilar diyo :)
ekmek parası için insanların çektiklerine bak,kırmızılı adama da helal olsun gider yapmış darbeyi yemiş ama sünmemiş savaş açmış resmen
Oldu olacak haklı çıkarın şu piçleri...
Bu adamlar bariz çökmeye gelmişler. Olayın gelişmesini uzunda izlerseniz bunlar zate piyes çeviriyor içeride.İlk giren istediğini alamayınca tek tek daltonlar misali giriyorlar içeriye + o kırmızı lı güğya ortalıgı yatıştırıcam ayağına olayı lehlerine çevirmeyi amaçlıyor fakat bıçağıda o takıyor ;) Yani demem o ki zaten ilk başta giren piyon + vodka da zarf eger o vodkayı orada o cocuk değiştirse ardından kasadaki parayıda isterlerdi, bişeyler alıp parada ödemezlerdi zaten sayıca üstünler gecenin geç bir saati kafalar yüksek emanetle geziyorlar.. Şerefsiz Çiyanlar tekrar helal olsun Ahmet abiye.. Olayı abartmışmı bence abartmamış zaten o olayın oradan sonra gideceği yer belli, yani orda tekelci çocuk gibi ezik dursa ikisinide linç ederlerdi orada ;)
kakus bırak polyannacılık oynamayı ya
videodan heriflerin mimiklerinden triplerinden herşey açık , orda olay çıkartmıcak tipler diyosun adam çekiyo saplıyo bacağına
adama helal valla gidere gider vermiş ben olsam çoktan daha dükkandayken kafalarında şişe patlatırdım o çocuklarının
yanlız dükkanda şişe kalmamış:D
ya 2 saatten beri gülüyorum bir yerde bir yorum okudum aynen şöykle:D
- ahmet abi napıyorsun ?
- fire in the hole !!
- Ahmet Abi NApıyorsun herşey..
- Fire in the hole !!!
- Ahmet abi herşey kırıldı
- hepsini ödiyicem.
- roger that.
ben bunu sahte saniyordum gercekmis :) http://www.haberciniz.biz/haber/kend...hi-815979.html