User Tag List

Sayfa 7/13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
229 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Tekelde Savaş:)

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka artık uzay yolu dizileri iş yapmıyorya oyüzden bak adam ne hallere düşmüş tekele votka verip iki bira ile değiştirmek istiyor bıçağı tutanda turist ömer uzayda filmindeki tuz canavarı

Onur typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmet abıye helal ama tekelcı cocuk nası boyle sakin zaten ahmet abı olmasaymıs tekelcı elemandan alırlarmıs butun sıseleri degısen bıse yok acaba ne oldu aldılarmı ıcerı dıgerlerını

Ertan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmet abi işi karıştırdı hangi ara bıçaklandı.en kötü ihtimalle elemen alırdı votka,yı verirdi biraları olur biterdi.ama ahmet abi birden bire havalara girdi sözde dayılık yaptı.üstüne üstelik adamların votkasınıda alıp kovmaya başladı.votkanın adamların oldugunu anlayamadı heralde.adamlarda yandaki rentecar cılar glb.>>>Olaya en güzel söz-Öfkeyle kalkan zararla oturur. adamların kafalar bi dünya silah vs olsa cinayette çıkacak.mal canın yongası ama canındanda önemli degil.

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ertan typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmet abi işi karıştırdı hangi ara bıçaklandı.en kötü ihtimalle elemen alırdı votka,yı verirdi biraları olur biterdi.ama ahmet abi birden bire havalara girdi sözde dayılık yaptı.üstüne üstelik adamların votkasınıda alıp kovmaya başladı.votkanın adamların oldugunu anlayamadı heralde.adamlarda yandaki rentecar cılar glb.>>>Olaya en güzel söz-Öfkeyle kalkan zararla oturur. adamların kafalar bi dünya silah vs olsa cinayette çıkacak.
    Bende bunu anlatmak istedim ama bu gerçekten üzücü bi konu ki bizim insanlarımız kahramanlara ve kahraman gibi gözükenlere bayılıyor. Bu mesajım kesinlikle direk olarak kimsee değil, bilginiz olsun. Laf sokma çabasıda yok. Sadece siz ahmet abinin yaptığı şey güzel bişey diye olay ahmet abisiz devam etseydi ne olurdu karar veremiyosunuz. Ahmet abi olmasaydı al votka ver bira hadi iyi akşamlar. Ahmet abi adamın elindeki votkasını alıyo, parasıyla aldığı votkasını. E ne ayak?
    K.

DeNNis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harbiden orda adama sırtını döner misin bi dk diyo ne alaka acaba ne yapacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harbiden orda adama sırtını döner misin bi dk diyo ne alaka acaba ne yapacak
    Sırtını dönermisin derken, diğeriyle o an bişey konuşucak bakkaln duymasını istemiyo, bi arkanı dönde bizi duyma gibilernden diyo. Zaten hemen sonrasında adamın kulağına doğru bişeyler söylüyo fark ettiyseniz.

Edit:

Özür dilerim beyler, kusura bakamayın ama şimdi uzun versiyonunu izledim. Cidden kusura bakmayın ama eğer burda suçlu ahmet abi değilse, bende bu zamana kadar ufacıkta olsun bişey öğrenememişim. İlk ahmet abi vuruyo, ilk ahmet abi sert yapıyo adamlar gider yapıyo sopayı ver cart curt diyo. Kırmızılı adam düzgün konuşmaya çalışıyo ki 2 arakdaş - abi kardeş kavga ediceği zaman illaki " sen beni biliyon ben seni biliyom" muhabbeti geçer. e öyle muhabbet de geçiyo. daha ne yapsın ahmet abi, iyi kendini savunmuş...
    K.

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zuhahhahahaa

hotsauce
    Misafir
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi zaten o star trek kaçkını kırmızı montlu olan tekelciye diyorki "abi bir dakika sırtını dönermisin". niyetin votka değiştirmek olmadığı belli birde laftanda anlamıyorlar
    30 dakikadir guluyorum yorumuna Allah iyiligini versin

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sırtını dönermisin derken, diğeriyle o an bişey konuşucak bakkaln duymasını istemiyo, bi arkanı dönde bizi duyma gibilernden diyo. Zaten hemen sonrasında adamın kulağına doğru bişeyler söylüyo fark ettiyseniz.

Edit:

Özür dilerim beyler, kusura bakamayın ama şimdi uzun versiyonunu izledim. Cidden kusura bakmayın ama eğer burda suçlu ahmet abi değilse, bende bu zamana kadar ufacıkta olsun bişey öğrenememişim. İlk ahmet abi vuruyo, ilk ahmet abi sert yapıyo adamlar gider yapıyo sopayı ver cart curt diyo. Kırmızılı adam düzgün konuşmaya çalışıyo ki 2 arakdaş - abi kardeş kavga ediceği zaman illaki " sen beni biliyon ben seni biliyom" muhabbeti geçer. e öyle muhabbet de geçiyo. daha ne yapsın ahmet abi, iyi kendini savunmuş...
    Ahmet abi değil diğer lavuklar da suçlu. Orada sucsuz tek insan tekelci çocuk geri
    kalanların kafalar zaten bir milyon onlar çocuğu taciz ediyor ahmet abi de lingo lingo
    şişeler yapıyor olay bu

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kakus semt kültürün varmı ?

Yani semtinde böyle abiler falan oldumu ?

Adamlar belli hır çıkarmaya gelmiş. Ahmet karateride yerinde bi hareket yapmış.
    Çok bilirim kardeşim saat kaç diyen telefondan bakıp söyleyince telefonu elinden alanı..
    Yukarda biri demiş dışarda bekçi var vs. evet aynen öyle oluyo bu işler.
    Önce biri girer biri dışarda bekler diğerleri tek tek içeri girer..
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay aynen şöyle

* siyahlı lavuk ilk saniyedeki alamam cevabından sonra kilit oldu. saldıracak belli.
    * kırmızılı biraz daha edepli ama oda kendini ispat için giderli abisinemi ispat ediyor anlamadım
    * 3 lavukta semtci ağır abici
    * Tekelci çocuk toy
    * Ahmetin kafası güzel ama adam yinede kimin ne mal olduğunu anladı ve gereğini yaptı.
    * Tekelci salo sopayı alacaktı mevzu koptuktan sonra pısmak olmaz he kopmasa idi esnaflığını konuştur ama olay kopmuş zaten. 2 gün sonra gelirler yine pıs pıs kalır.
    * Ahmet olayı abartmış ama o anki adrenalinde yapacak bişey yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Boozer;
    Evet abicim, orda haklısın. Çocuk hiç bi suçu olmadan ... altına gidiyo malesef = /

@MertS
    Kötü niyetle bakarsan kötü görürsün usta. Adamlar votkasını değiştirmeye gitmiş. Ok kafaları iyi ama kırmızılı çocuk gayette hadi abi gidelim uzatmayalım diyo. Madem bu *** pis kaka arkadaşlar suçlu, neden olaylar ahmet abi gelince patlak veriyo. Ahmet abi hadi beyler olmuyo, bi zahmet cart curt falan dese aynı şeyler olucak mı? Adam kendi parasıyla aldıkları votkayı ellerinden alıyo, zaten diğer adamlarda dioki o bizim, biz aldık onu dio. Ayrıca şunuda görmüyosunuz "kavga olduğu anda bile sizin kötü gördüğünüz çocuklardan biri diyo ki burda sende müşterisin bizde müşteriyiz". Ya daha ne olsun. Ahmet abi'nin canı mevzuhat arıyomuş... Kafasıda öbür adamlardan geri gözükmüyo zaten...
    K.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kakus o siyahlı piç hertürlü mevzu çıkartırdı orda veya ana bacı söver giderdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    furkan ama benim anladığım kadarıyla cocuklar o votkayı o bakkaldan almamışlarki ve ellerinde olan bir votkayı alakasız bir yerden bira ile değiştirmek istiyorlarki laftanda anlıyacak tipler değiller.

aslında bu konuya şunu yazmayı çok istiyorum bu aralar çok moda olan bir laf

kimse sütten çıkma ak kaşık değil bizde yapıyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Youtube'da olan videoya bakın o kesilmemiş Ahmet abi soruyor tekelciye senden mi aldılar bunu diye hayır diyince votkalarınıda veriyor öyle gönderiyor dışarıya, elemanların kaşıntısı olay. Büfecide bugün verse hergün hergün gelmeye başlayacak o itler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Miami
    Abi adamlar bayık kafayla ya uğraşmayalım der giderlerdi. Alkollü bi adam alkollü kafayla keyfine bakardı, kırmızılı diyo ya abi bunu içeriz. Tamam lan bunu içelim bunla devam edelim derdi. Ama Ahmet bi başladı sesini yükseltmeye, ipler koptu, ortamı ahmet gerdi zaten. Ayrıca O zaten bıçaklayan dallama aralarındaki en şerefsizleri. Orada hepimiz mütabıkız.

@Hakan abi
    Ya hakan abi benim demek istediğim suçun sadece o çocuklarda olmadığı. Benim düşünceme göre ahmet abi girmese, onlar iyi öyle olsun diyip çıkıp gidicek. en fazla küfür edicek miami abinin dediği gibi. ama olayın patlak vermesine ahmet sebep oluyo. Sen beni bliiyomsn ediyomusn muhabbetlerine giriyo direk...

Son olarak;
    Haklısın abim, kimse sütten çıkma ak kaşık değil bizde yapıyoruz
    K.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    furkan ama benim anladığım kadarıyla cocuklar o votkayı o bakkaldan almamışlarki ve ellerinde olan bir votkayı alakasız bir yerden bira ile değiştirmek istiyorlarki laftanda anlıyacak tipler değiller.

aslında bu konuya şunu yazmayı çok istiyorum bu aralar çok moda olan bir laf

kimse sütten çıkma ak kaşık değil bizde yapıyoruz
    biz derken
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz derken
    ne bilim abi bu aralar hangi konuyabaksam böle bir mesaj var aklıma girdi çıkmıyor

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o ortamı yumuşatmaya çalışıyor dediğiniz kırmızılı çakal..dışarı çıkarmak için sakinleştirmeye çalışıyor ortalığı sözde...adamı dışarı alıp dövmeye çalışıp üstüne üstlük en az 3 4 bıçak darbesine maruz bırakıcaklardı...ahmet abi denilen şahsın yaptığı doğru..eğer o biraları başka yerden alınan vodka ile değiştirseydi 3 gün sonra bedava içki içinde haraç içinde gelirlerlerdi...baktı o çocuk tıfıl girdi içeri korudu komşusunun dükkanını...eğerki ahmet abi denilen o içkileri atmasaydı yada dışarı çıksaydı şu an en iyi ihtimal ile ağır yaralı idi...çocuklar bildiğin çökmeye gelmişler..kırmızılı bir ara diyor zaten arkadaşına tamam siz çıkın ben çıkarıcan lavuğu dışarı diye..2 si 3 ü ahmet abiyi indirip diğerleri içeri çökücek..
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)