vay be araç ne hale gelmiş.ALLAH rahmet eylesin.
vay be araç ne hale gelmiş.ALLAH rahmet eylesin.
200km ye yakın ise merso yine iyi durumda bence
Alah rahmet eylesin çok kötü bir kaza.. tırın altına girdimi direk eziliyor araç cam direklreinden mercedes olsun olmasın sonuç felaket oluyor...
ALLAH RAHMET EYLESİN cok feci bi kaza olmus dikkat ederseniz koltuk baslıkları bile ucmus acaba kafaları ne hale gelmiş :(((
Allah rahmet eylesin, gündüz vakti bu kadar geniş bir yolda önündeki kamyonu göremeyeceğini veya hızını ayarlayamayacağını hiç sanmıyorum. Tahminimce kamyon önündeki başka bir aracı sollamaya çıkmıştı veya dalıp sol şeride geçti. Hiçkimse bu kadar yüksek bir süratle önünde doğru düzgün şeridinde seyreden kamyona çarpmaz.
hangi araç olursa olsun hepimizin canı tel maşaya emanet..dikkat etmek lazım.. allah korusun allah rahmet eylesin.
Hiç fren yapmadan direk dorsenin altına girmiş heralde Allah taksiratlarını affetsin
Araç cok yakın bir arkadaşımın iş arkadaşlarına aitti bilindik bir firmadan kiralık.Arac cam tavan değil.Yol bilgisayarından okunan rakam 160km.Frensiz altına girmiş lastiğe kadar.Ve haberlerde yazılan yazılan gayet dümdüz yazılmış gercektende cesetler iç kaldıracak cinstenmiş.Mercedes şu anda en guvenli otomobillerden biri fakat hepimizin kabuludurki o suratlerde bu tür bir kazada hiçbir yıldız güvenlik kalmıyor..Şu kasa olsaydı bu kasa olsaydıda ne marka olursa olsun sonuc aynı olacaktı.Susurluk kazasında arac arka panzota kadar girmemiş ve bu süratlerde vurulmamıştı kamyona o yuzden arka kapılar bile açılıyordu bunuda sölemeden gecmemek lazım.Herkezin başsağlığı dilekleri içinde ayrıca teşekkürler.
Çok kötü bir kaza bir suçlu aramaya gerek yok suçlu tır şöförü de olabilir amgyi süren de . Çünkü bildiğimiz üzere orada hız sınırı 120 km . Amg'de ekonomi aracı değil . Hız gerçekten öldürür ! :(:(
Ölenlere allah rahmet eylesin :(
ALLAH rahmet eylesin...
allah rahmet eylesin
mersedes çokta güvenli değil aslında verilere bakılırsa sadece marka işte bence allah rahmet eylesin
yahu böyle bir kazada güvenlik mi kalır hay arkadaş ya anlamıyorum, kaput üstü dorsa direkt ok gibi saplanır araca isterseniz araçta 20 santim kalınlığında sac olsun, çelik dorsaya nerden baksanız 70-80 km hızla direkler ne kadar dayanabilir...
en kralıda olsa goruyorsunuz iste paramparca oluyor mercedes baya hızlı geliyormus tırın altına oyle bi girmiski baksanıza tırın lastiğine carpıp o koca lastiği bile patlatmıs cok hızlıymıs bu kazanın gelisimi bana kalırsa 180+ hızlarda muhtemelen frene bastı ama iş isten gecmisti kesin tır onune atlamıstır...
geride kalanlarına allah sabır versin ne diyelim
çOK Üzücü :(
mercedes fena parçalanmış ölenlerin topragı bol olsun