50 lira daha koy atom n450 bişey al. hackintosh yapmayacaksan tabi.
samsung n150 iyidir
50 lira daha koy atom n450 bişey al. hackintosh yapmayacaksan tabi.
samsung n150 iyidir
win 7 starter en düşük versiyon oldugundan dolayı bazı sıkıntıları var. Örn, en fazla 3 program aynı anda çalıştırabilirsiniz 4. programı açmıyor. Ama bu starter için geçerli bir pro yada ultimate bana göre bugune kadarki en iyi işletim sistemi
photoshop çalıştırırmı ? Yada photoscape gibi küçük programları açarmı ? içimizde patlamasında aldıktan sonra![]()
ps biraz ağır aksak da olsa çalışır. n150'nin 2gb ramlisini al sen vatandan.
Asus'ta genelde klavye tuşları daha uzun ve daha büyük gibi. Kullanımı daha rahat.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ubuntu Netbook Remix kullanın. Yada Google Chrome.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
acer 6935g kullanıcısıyım 1 senedir hiçmi hiç pişman değilim ...Win 7 ultimate 64 bit kullanıyorum cok memnunum...
hepsi sürekli tüm gün elimin altında
lg ile acer arasındaki fark lg 250gb hdd ile gelmesi ve win7 starter olması
bana kalırsa 7 starter bi dezavantaj çünkü gerçekten verimsiz xp olması bence daha iyi
ayrıca eğer biraz daha bütçen varsa n450 packardbell almanı tavsiye ederim kesinlikle çok başarılı
bakırkoy tarafındaysan uğra yanıma karşılaştırma şansın olur
edit: g.antep te olduğunu gormemiştim
bizim notebook mağazamız var orda uğra karşılaştır![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
5 aydır LG yi kullanıyorum, tek sıkıntım video izlerkendi. oda win7 driverları yoktu diye, yeniden XP ye döndüm sıkıntı kalmadı bide 19 lcd de kullanıyorum 1900 küsürlü çözünürlükte flim izlerken sıkıntı yokda youtube yada nette video izlerken biraz zorluyor, onun dısında çokda performans bekleme mek gerek ama oldukça güzel
arkadaşlar asus aldım yine 1gb ram 250 gb hard disk şu an netbook tan yazıyorum fena değil hoşuma gitti fakat windows7 ye alışmam gerekecek galiba onun dışında bir sorun yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)