User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
40 sonuçtan 39 ile 40 arası

Konu: 2010 Mazda 3 & Ford Focus Hakkında Bilgi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hondada accord istiyor yakıt yüzünden vazgeçmiştik daha önce accord alıcaktık.Bugünde çamkıran honda müdürle konuşmuş accord alıp lpg taksak nasıl olur vs diye yazık olur yapma demiş yeni civiclerde lpg sorunsuz ve çok iyi bi şekilde çalışıyormuş hatta yantarafında lpg sistemi takan bi yer var 0 km civici alıp lpg taktıranlar varmış.Mazdada olmıcak heralde civic accorddan biri olabilir.Yorum için teşekkürler.Artık ben fazla bişey söylemiyorum.Kendi işime koşturuyorum pedere bi 106 gti aldırabilsem iyi olucakta 3k araç düşmanlığı var herifte.Haftaya inşallah aldırıcam bi gti.
    kim demiş onu lpg yle yazık olur diye 2 sene zavalli markayla kullandım sorunsuz

accord tüm seçenekleri eler fren fena degil yol tutuş iyidir konfor ve karizma hat safhadadır
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son kasa makyajlanmadan önceki hali sorunlu heralde turbosunda vs sorun oluyormuş.Ben karışmıyorum artık izmir dışı olursa beraber gidip alıcağız.Birşeyde diyemiyorum kendi içine sinsin alıcağı araç sonra keşke demesin diye.Hayırlısı artık.
    Teşekkürler.

Evet son kasa makyajlanmadan önceki hali sorunluymuş.Sonradan çıkardıkları makyajlı halinde çözmüşler heralde sorunu.Dediğim gibi istanbul ve balıkesir bayisiyle görüşüyorlar.Olursa gidip alıcağız olmadı biraz daha araştırıp ilerde alırız artık.
    Yorum için teşekkürler.Şimdiden hayırlı olsun sizede yeni aracınız.Kazasız belasız kullanmanız dileğimle...
    teşekkür ederim umarım sizede hayırlı olan nasip olur ford düşünürsen istanbul'Da Opel Gerçek'i tavsiye ederim
    Livestrong

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)