o zaman netten hangi notere gidecekseniz tel nosunu alıp arayın :) işinizi garantiye alın :D
Printable View
o zaman netten hangi notere gidecekseniz tel nosunu alıp arayın :) işinizi garantiye alın :D
:) aynen öyle yapıcam :) haber bekliyorum valla sistem güzel ama oturana kadar baya kişi benim gibi isyan edicek gibi gözüküyor :)
Noteri aradım hala sistemlerde sorun varmış
beykoz 2.noteri çalışıyor=)
pınar peki bizim plaka yüzünden yüksek sigorta ödeme mağduriyetimiz giderilecek mi?
hauahua erayyyyyyy kardişiiimmmmm
ama şimdi şunu netleştirmemiz lazım
NOTER SATIŞI İÇİN ARACIN MUAYENESİ VE SİGORTASI OLMASI ŞART MI ?
eğer şartsa satışa gerek kalmıyo eray mecburen sigorta falan cezalı yapılacak ama Şart değilse satışı yaparız
mmustu; yıllarca muayenesiz nasıl kullandın? hiç mi çevirmeye alkol muayenesine yakalanmadın? :D
plaka+tc kimlik verirsen bakabilirim abi
mmustu ne illegal adamsın sen ya :D
muştu eke muayene olmamışmıydı yaw?
anladım ben seni , devir mevir borçtan yırtma ayağıyla ekeyi eraya kitlicen dimi:D
ahuahu kanka durum kötü
şimdi arabayı muayeneye gönderirsem sigorta şart sigortanın normali 300 liralarda ama benimki cezalı en ucuzu 650-700 liralardan başlıyor :(
eğer arabanın satışını yaparsam bu cezadan yırtıyoruz ama satış içinde aracın muayeneli olması gerekiyor muş sanırım yani 2 ucu b.klu değnek
Plakaya göre değil nüfus kagıdınızın kayıtlı oldugu yere göre sigorta ücreti alacaklar diye noterden ve bir kaç muameleciden duydum umarım öyle olur bunu üşünenlerde vardır buda geçecektir umarım ;)