allah bildiği gibi yapsın bunları valla para hazır araç hazır arabayı alamıyoruz olaya bak ya lanet olsun...
Evet bende bugün noterdeydim sıkıntı vardı...
2 hafta daha yapılmıycagını sanmıyrm sadece satıslar olcgnda arasıra sıkıntılar yasanır 2 hafta medya cok abartıyor bazı seylerı tmm abartılmıycak bsy degılama 1-2 gunu 2 hafta yapıyor bnde arabamı satıcam persembe ıns bakalım satabılıcekmıyız bu arada temız kagıdına gerek warmı yoksa yenı sıstemde noter halledıyormu ruhsata bakıp temız olp olmdgnı
temiz kağıdı her halde lazım sen genede al zaten noter bakıyor. bencede haberler abartıyor 2 hafta imkansız bir süre bencede...
e ne olacak boyle inslar alıs satıs yapamayacaklarmı boyle sacma is mi olur yav
aynen öyle para hazır araba hazır şerefsizler yüzünden bekliyoruz çevirseler eski haline bu sorun ortadan kalkıcak nasıl iş bu ya bu işe imza atanların ben taaaaaa .....
ben aracı verdim paramıda aldım aramızda sözleşme yaptıp ki zaten yabancıda değil alan kişi noterler düzelince satışı yapıcaz bakalım ne kadar sücek . onu geçtim aklımda araç var ist. dışında almaya gitsem alsam satış olmucak bu nasıl iş hadi onada sözleşme yaptım diyelim tekrar kalkıp oraya satış içinmi gidicem milleti ekmeğindne ediyorlar alıcılar caymazsa iyidir
sabah ilk etapta birkaç adet satiş işlemi gerçekleştirilmiş sanirim bgn. sabah sistem bir gelip gitmiş dediler bna üsküdar 18. noterligi=)
bügün aksaraydan edirneye aracımı almaya geldiler. bnde satışı veremedim vekalet verdik gitti alan kişi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)