hauahauah o kadar çok üzüldüm ki bro bilemezsin :D artık iş kitlemek için arayamayacaksın yani bizi? hauahaha
beynini tak öyle gel koçuumm :D
Printable View
O act Yİ ACİLEN sökkk
act söküp oem'e geçerken debriyaj baskı balata harici ne değişiyor? var mı öyle ıvır zıvır kıvır bişeyler? yoksa baskı balata harici sadece giderimiz şanzıman yağı mı?
evet önce şase kodu rica edicem bi iki yerdende fiyat alıcam.
pm attım bu arada.
1. nerden bılıyosun sadece sekromenc oldugunu
2. sekromenc sakın cıkma alma mahvedersın sanjımanı
3. almısken sıfırını al onlarda mansonla beraber satılıyo
4. onu aldın bıraz daha sık dısını dıslılerıde al
5. 3 ve 5 catal bende var 3 catal kaynaklı tık kaynagı ıskender yapmıstı cıllop gıbı 5 te sorun yok ıslemsız
6. 2. disli var elımde
7. almısken 3 tane rulman var sanJımanın ıcınde onları kesın degıstır faydası olur
8 KESINLIKLE AMA KESINLIKLE CIKMA MANSON SEKROMENC ALMA HEPSINI SIFIR TAKIM OLARAK AL SANJIMAN YAGINIDA KESINLIKLE HONDA SERVISINDEN AL BIR KANAL BUL CUNKU 25 LITRELIK TENEKELERDE OLUYO DISARIDAN GELENE VERMIYOLAR DISARIDAN SAKIN SANJIMAN YAGI ALAYIM DEME.
9. DEBRIYAJ ALICAKSAN MINIKLERIN ELINDE Competition stage 4 ıyıdır ;)
o 5 çatalı nasıl kırdın ben onu merak ediyorum
ayrıca ne kaynagı olursa olsun tekrar kaynatılmış çatal kullanmak iyi degil bu seferde bir zaman sonra ucu egili veriyor öteki yapılan kaynak saglam oldugundan ondan sonra da vitese gecmio
ayrıca acılmışken ufak bir parca var ayırıcı deriz biz ona küçük bişi onu da degişirmek lazım
orcunun dedigi gibi rulmanlara bir göz atmak gerek durumları nasıl
ama zaten bu şanzuman yine acılır cok acele edip d herşeye de sıfır para vermeye gerek yok
atlasjetteyim kıbrıs ucus donusu aynı ucagı getirirsen benle denk ben geçirtirim kaput getirmede:D
bnde okurken cok parca gecırdım gumruk wermedım..bnce ufak parcalar gıdıp alıp gel 1 gunde :)
debriyaj degiştiriren şanzuman yagı degiştirmene gerek yok
aksları sökmeden önce şanzuman yagını temiz bir bidona boşaltın
sonra debriyaj degiştirin şanzumanı takın aksları takın üstten km sensorunu cıkartın ordan yagı geri koyun
şanzuman yagı degiştirilmez 80 bin km den önce
sadece şanzuman parcası kırarsanız degişmesi lazım