hocam siz pilotmuydunuz:beuj::D
Printable View
yok hafta sonları kendi ucagımla gidip geliyorum :D
evet havadan para kazanıyorumda:D denilebilir!!
estafurullah bu sıte paylasım sıtesı sonucta bırazda olsa faydamız dokundunursa ne mutlu bıze catal olayına gelınce mınık krdeslerın dedıgı dogru bana kalırsa komple sıfır catal herzaman ıs yapar ama oldu bulamadın cunku ben 1 ayda getırtebılmıstım ısıne yarasa 3 catal ve 5 catal sana bır telefon kadar yakın.
valla ben bi kere kaynatma hatası yaptım aynı yerden yine gitti.. sıfır çatal al en güzeli.. herşeyi sıfır al şanzıman bu neticede,sökmesi dert mesai v.s v.s
fuattan bi parça aldım geçenlerde 20 gün kargo sürdü :) gümrüğe gidip 2 lira vergimi ödeyip almıştım :) parçanın faturası olmayınca çok sorun oluyor. hatta sorundan ziyade geçemiyor kıbrısa geri dönüyor
zaten konuyu açan arkadaş kargoyla getirtmek yerine kendi gelip almayı planlıyor.burdan tr ye gıdıceklerde bn getırırım gıbı bı konu donuodu..kargo en az 4 gunde gıdıyo zaten..
Hafta sonu kibrisa gidicem kafamda coilover almak var. Özellikle Girne de bulabilirmiyim fiyatlar buraya oranla uygunmudur bilgisi yardimci olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim
Girme'de zor ama Lefkoşa'da bulma ihtimalin biraz daha fazla..