User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
116 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: çok önemli gelişme oldu

34 NZM 88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ee plaka değişiyosa işte bu yeni getirdikleri sistemin ne anlamı kaldıeskisi gibi devam
    knka sistemi neden getirdiler bılıyomusun emnıyetın üstündeki yuku alıp notere verip geçici belge çıkartıp emnıyet 15 gun veya 1 ay içinde ruhsatı adrese yollamaktı memurları kavşaga göndermektı masa başında oturanları yani 1 2 memur bu işlere bakıcaktı o sebebden emnıyetın personelini farklı görevlerde kullanmak için yaptılar.ama ne oldu içlerinde patladı noter bu işi yapamadı şu 4 gunde komple tr de 10 satış yapıldı bunların 2 ini biz yaptık gebzede sistemleri çöktü herkes şimdi satış veremıyor kuyruk oldu sıkıntı çekiyolar adam araba alıp satamıyor galericiler mesela dogudaki 2 el satışı durdu adam plaka degişmediği için almıyor 21 plaka kalıcak veya 36 veya van agrı v.s sıkıntı buyuk yani federasyon başkanıda bu olaya el attı onlarca insan ben de dahil olmak üzere işsiz kalıcaktı çözümü bu şekil yapıcKLAR İSTEYENE PLAKA DEĞİŞİMİ OLUCAK AMA İSTEYEN İSTEMEYEN AYNI BU SİSTEM DEVAM EDECEK
    DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı 34 NZM 88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    knka sistemi neden getirdiler bılıyomusun emnıyetın üstündeki yuku alıp notere verip geçici belge çıkartıp emnıyet 15 gun veya 1 ay içinde ruhsatı adrese yollamaktı memurları kavşaga göndermektı masa başında oturanları yani 1 2 memur bu işlere bakıcaktı o sebebden emnıyetın personelini farklı görevlerde kullanmak için yaptılar.ama ne oldu içlerinde patladı noter bu işi yapamadı şu 4 gunde komple tr de 10 satış yapıldı bunların 2 ini biz yaptık gebzede sistemleri çöktü herkes şimdi satış veremıyor kuyruk oldu sıkıntı çekiyolar adam araba alıp satamıyor galericiler mesela dogudaki 2 el satışı durdu adam plaka degişmediği için almıyor 21 plaka kalıcak veya 36 veya van agrı v.s sıkıntı buyuk yani federasyon başkanıda bu olaya el attı onlarca insan ben de dahil olmak üzere işsiz kalıcaktı çözümü bu şekil yapıcKLAR İSTEYENE PLAKA DEĞİŞİMİ OLUCAK AMA İSTEYEN İSTEMEYEN AYNI BU SİSTEM DEVAM EDECEK
    Bu değişim şarttı zaten , plaka değişimi olmadan satışlar acaip sekteye uğrardı.

Noterlerin bu işi yapamamasından ziyade sistemde ki sorun engelliyor herkeesi , bu sistemi devreye sokmadan öcne test etmediler mi naptılar

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

o zaman kapınızı çalabiliriz haftaya.....

bu yürüyen sistemi neden değiştirmek isterler anlamam...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigit-y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de neyin değişip neyin değiştiğini bir anlasam bir öyle olucak bir böyle olucak anlamış değilim...

Antalyadan bir araç buldum 07 plaka şimdi ben alsam ist de istediğim plakayı alamıyorum doğrumudur ?

Doğruysa değişen tek olay bu herhalde plaka kıyamete kadar araçda kalıcak...
    şimdi 1 mayıstaki yeni kanuna göre arabayı antalyadan aldın getirdin istanbula aynı plaka aracın hurdaya çıkıncaya kadar kalıcak bir tek sıfır aldınmı istediğin plakayı takabiliyosun onun haricinde plakan misal 3131:d diyelım öle kalıcktı şimdi ortalık karıştı sistemleri çöktü ilahi adalet tecelli etti artık isteyene istediği plakayı degişebilecek isteyen degişcek istemeyen aynı plakası kalıcak umarım anlamışsındır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigit-y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman kapınızı çalabiliriz haftaya.....

Bu yürüyen sistemi neden değiştirmek isterler anlamam...
    elimden gelen yardımı severek yaparım burdaki çogu kardeşimizin plakasını ben bastım hatta tr geneline çift muhurlu app yı ben getirdim özel plaka işlemleri isim plakalarıda ben taktım sadece bu siteye özel bizim sitemizin ve arkadaşlarımızın farkı olsun dıye :d hemde çok uygun rakamlara çözdüm anladı gel sen yaparım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı low-rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu değişim şarttı zaten , plaka değişimi olmadan satışlar acaip sekteye uğrardı.

Noterlerin bu işi yapamamasından ziyade sistemde ki sorun engelliyor herkeesi , bu sistemi devreye sokmadan öcne test etmediler mi naptılar
    sistemi denemeden bir gecede karar alındı c.tesi pazar sistemler yuklendi noterin bu sorumlulugu almak istemediğini açık yurekle söyleyebilirim onlar bu işten en zararlı çıkacak kişiler noterdi çünkü bi yanlışta notere 1000 tl para cezası verilecek ama noter bu iş angarya dedi karım yok dedi onlarda istemiyodu neticede zorlada olsa yaptırıyolar öle işte kank

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanı nazmı hakkaten essız hbr oldu telı aradın baktım nazmı arıyo dedım hayırdır baktım delı haberı verdı ahaha sukur yaw plakam bosa gıtmıycek
    34 stp 20 anladın sen onu kank

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    34 STP 20 anladın sen onu kank
    şşşşşşş anlamammı

34 STP 2.0

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şşşşşşş anlamammı

34 STP 2.0
    çaktırma kank reklam kokuyosun mayk ama o deilde kör selim le kalktın ya körfezde allahın işi ya geçti ayırdı seni amma oldu ha ozaman hatırlıyomusun kank

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çaktırma kank reklam kokuyosun mayk ama o deilde kör selim le kalktın ya körfezde allahın işi ya geçti ayırdı seni amma oldu ha ozaman hatırlıyomusun kank
    hauhaua kör selim setepe yi mi geçti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hauhaua kör selim setepe yi mi geçti
    kanka hiç sorma bizim stp ile ozmaan bi atışmamız olmuştu aslında çok ii bi kardeş ama hırslıydı ozamanlar selimle sitede dalaştılar sonra geçersin geçemessin derken kör ayırdı bunu amma deli olmuştu

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hakkımla yurudugum hıc bızaman kımseye gecılmedım kanka bosver sen gecmıs zaman gecmıs tebrık ederız

20 super oldu ama 2.0lt seklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hakkımla yurudugum hıc bızaman kımseye gecılmedım kanka bosver sen gecmıs zaman gecmıs tebrık ederız

20 super oldu ama 2.0lt seklı
    aynen kanka 2.0 taypar şekli oldu herturlu tutttu hatta yaşıın 20 dersin denizliliyım hesabı kanka ne bılım aynen öle ben çıkııyorum hayırlı akşamlar herkese

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka hiç sorma bizim stp ile ozmaan bi atışmamız olmuştu aslında çok ii bi kardeş ama hırslıydı ozamanlar selimle sitede dalaştılar sonra geçersin geçemessin derken kör ayırdı bunu amma deli olmuştu
    hauhauha

kanka imkanı yok geçilmez nan stp kesin arabada problem vardır

setepeyi sefiyoruz

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam hem Plakadan hem FB yüzünden bunalıma girdi 1 haftadır...
    Mesaj attım

heee girdi girdide cikamiyor face'den bana sariyor. donut yapip gonderdim sicak yatagina.

Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün ben yazdım eli kulağında bu sistem değişecek diye

Şimdi bulayım kendisini makara yapayım, "bu kadar üzüldün diye 1 günde değiştirdim al" dicem

habuki mis gibi 34 iste dahada kotusu olabilirdi 34 gs 905 olsaydi napacaktiki

Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunların yedi sülalesini.... aradım sizin plaka öyle kalacak dedi bana memur olacak ... dalga geçene küfredecem.. dün fener bugün de plaka..
    yaaaau ajda pekkan kadar gerginsin bi igne degse patlayacan istanbula savrulacan relax ol biraz. hic bisii yapamadin 70+70 140 liraya satar geri alirsin. hem eskisi gibi noter satisinin ustune ruhsati bekllemeden hemen satis alip verebiliyorsun online oldugundan sistem cok sukur dun gerceklestirdik biz satisida alisida bayaaa rahatn oldu cok bekledik ama olsun sistem gidip geliyor tam oturmadigi icin.

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki birşey sorucam 22 palakalarda 2 harf var ben 3 harf alabilirmym emniyete yardım falan yapsak

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    48 pilakadan kurtulcam çok sevinçliyim biraz evvel tv haberlerinde izledim allah gaziantep galericilerinden razıolsun onlar sayesinde düzeldi işler

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki birşey sorucam 22 palakalarda 2 harf var ben 3 harf alabilirmym emniyete yardım falan yapsak
    o işin oluru yok yaparsan tarihe geçersin
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan çakal nazmi aç kalcam battım iflas ettim dedin korkma olm allah büyük böle olmaz bu işler eski haline dönerdedim çok sükür döndü öle biranda olacak işdeğildi zaten sende bu müjdeli haberi bizlere verdin çok sevindirdin bizi sen şimdiden benim pilakayı tuttur azkaldı satış yapıcam bende pilakamı alayım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)