üzerindeki mum bitince güzelleşecek
su anda hatta cok yumusak geliyor olabilir lastik
üzerindeki mum bitince güzelleşecek
su anda hatta cok yumusak geliyor olabilir lastik
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ben 4 yıl da 2 kere t1r alıp kullandım cokda memnun kaldım bence lastiğin yeni olmasından kaynaklanıyor 500 kmden sonra düzelecektir..
valla almadan once saolsun tum arkadaslar tavsıye ettı bende sasırdırdım acıkcası.fakat lastıkcıde lastıgın yenılıgıyle alakası olmaz dedı bence oda salladı yada attı bukadar kullanandan tecrubelı degıldır herhalde.plekumat tam tarıf etmıs aynı sıkıntılar var.benle aynı sorunu olan arkadasda lastıkcısıne soylemıs gecıcı olarak nexen verelım demısler yollayalım lastıklerı demısler gıt gel en kotu 2 ay surer bende vermekten vazgectım.allah razı olsun yorum yazanlardan gene ıcım rahatladı dedıgınız gıbı bıraz bınıp bekleyıp gormekten baska cagre yok.insallah uzerındekı mum vs erır gıder rahatca bınerız..
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
3 takım kullandım. İlk aldığında ışıklarda yavaş duracakken bile durmuyor gibi oluyor hatta abs devreye giriyor. 200-300 km kadar sonra gayet güzel oluyo.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ne malı nerde üretilmiş ?
valla aynı lastık de ne malı onu bılmıorum.bunlardamı ayrılıyor japon vs dıye onu bılmıorum
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
benim bildiğim ayrılıyor japon malı olanlar japon yapıştırıcı gibi yola yapışıyor![]()
Lastiklerin tutmasında arabanında etkeni büyük.Her lastik her arabaya uymöuyor diye düşünüyorum..
mcs'de Kumho ku31 vardı full agresif kullanım gayet güzel cıyaklayarak tutuyodu lastik![]()
Vorsprung Durch Technik
vts de de kumho vardı o bıle bukadar savurmuodu arkayı ama 106 da toyo oynatıyo kumhodan ıyı olmasına ragmen
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
toyonun ebatları neler?
ben 1.3 yaris, 1050kg araca taktım 205x40x17 viraj içinde arkası kayıp, önden de direksiyon tepki almadan çapraz kayarak bariyerlere vurdum.
ne sebep ile kayıyor onu da bulmalıbenim ağırlık durumuma göre kullandığım lastikler falan uygun değildi, 195x60x15 toyolar ile o sorunu yaşamadım
![]()
195 45 15 ebatları.baskada ebat olmuyor tamamen surtuyor
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
Lqastiğin tarihine falan baktınız mı?Kumho'dan sora toyo t1r alıpta bunu söylüyorsanız ya siz lastikten fazla şeyler bekliyorsunuz yada lsatikte bir sorun vardır.5 takım bitirdim Toyot1r kadar para performans açısından mantıklı bir lastik daha görmedim çabuk ısınır yumuşaktır yol sesi almaz güzelde tutar![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
valla 0 lastık aldım tarıhı 1608 bundan ıyı tarıhlıde yokdu aldım.ben fazla bısey beklemıorum kı sadece arkasının oynamamasını ıstıyorum 0 lastıkte
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
tarih cok eskiymis
bende yenı aldım cf1 ama 2009 40 ncı hafta toyo cok iyi bir lastikk
iade etme sansın yokmu??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)