User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: huskyler hakkında bilgi ?..

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fotoğrafla görerek anlaşılması baya zor, ancak başka bir huskyle yanyana getirdiğinde senın kopeğinin bariz bi şekilde iri kıyım oldugunu farkedebiliyomusan mamut dur.
    şöyle diim bnmki daha 9 aylık 1.5 yaşında huskyle denk geldim bikre siyah maskeli aşağı yukarı aynı kalıptalar,ama 1.5 yaşında kadar çokmu büyür biizmki onu bilmediğimden anlayamadım

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yaşında aldm 2 sene besledm husky bence cok guzel bi hayvan hiç deilse bakarken keyif aliyorsun.he nefret ediyodum her firsat buldugunda bahceden kacip gitmesine veya laf dinlememsinden ama genede guzel ama cidden gozlernden sizi anladigi ama piçlk olsn die dinlemedigi belliydi hep cocuklara insnalara karşi cok yumusakti bnmki calinmaya musait kopekler.
    Suanda doberman bakiyorum oda 2sene oldu 3 aylıkken aldm tek farki bu bahceden kacmiyor.onun dişinda bnm için zekilik vsde cok bi farkligi yok.he bnm doberman cok salak olablir o ayri

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaklaşık bi 10 sene önce bende bu köpeğe sahiptim... kendisi sibiryadan almanya almanyadan buraya kaçak olarak gelmişti, safkan bir kurttu, boyutları şuan türkiyedeki huskylerle kıyaslanmaz bile dev gibi bi hayvandı, çok akıllı ama kesinlikle söz dinlemez denildiği gibi, genelde insan calısıdırlar, bozüyükte fabrikamızda bakıyorduk fabrikaya hızsız girse kuyruğunu sallar o derece insanı seven bi hayvandı, ama bide insan dışında bi canlı gördüğü zaman kıyameti koparırdı...

birkeresinde fabirakımzın yakınlarına gelen koyun sürülerini görünce kendinden geçip zincirini(dana zinciri, en kalınından) kopardı ve sürüye saldırdı bir koyunu boğazından tutup yere serdi, kaçan diğer koyunlar ise trenyoluna doğru kaçtı ve o sırada geçen trenin altında kaldı... toplam zahiat 6 koyun... hepsinin parasını ödedik tabiki....

başka bir gün ise yine fabrikamızın yakınlarında otlayan bir ata saldırdı ve tekbaşına boynundan tuttu ama yere tam yatırabildi diyemeyiz, at debelenince bizimki 2 metre ileri uçtu, ama buna rağmen yinede korkupta atı bırakmadı ve saldırmaya devam etti.... böyle cani bi hayvandı...

elimde zinciriyle dolaştırırken, kenarda gördüğü 3 5 tavuğa saldıracam diye zinciri elimi çok fena yaralandı...

dişi köpek peşinde koşarken babamı 3 5 metre yerde sürükledi....

vs vs.....

babam arada bir cinoyu serbest bırakırdı oda kafasına göre takılır karnı acıkınca dönerdi, herkezde bizim köpeğimiz olduğunu bildiği içinde çalınma gibi bir sıkıntımız yoktu... ama birgün eskişehirden 3 5 usta gelmiş bozüyüke bizim oralarda ufak bi işle meşkulken bunu görmüşler ve alıp götürmüşler... tam 3 ay sonra bulabildik...

bulunduktan bir 6 ay sonra babam cinoyu bigün yine saldı ve birdaha geri gelmedi... çingen çocukları bana gelip sizin köpeği çobanın biri vurdu dedi, aradık taradık ne çoban vardı nede cinonun ölüsü...

o şerefsizin alah belasını versin inşallah.....

Agent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şöyle diim bnmki daha 9 aylık 1.5 yaşında huskyle denk geldim bikre siyah maskeli aşağı yukarı aynı kalıptalar,ama 1.5 yaşında kadar çokmu büyür biizmki onu bilmediğimden anlayamadım
    Boy olarak öle 10 cm fln bı fark olmaz ama göğüs yapısı patileri yani bildiğin kaslı/yapılı olacaktır. 2 yaşına kadar büyümesi sürüyor ama 1 yaşından sonra çok bi farklılık olmaz anca fiziği oturur.

DogukanB
    Misafir
    acaba söz dinlememe eğitimle ilgili olabilir mi?

bizim binada 2 tane husky si olan bir abimiz var, ikisini de hiç tasma takmaz. 1 kere de sözünden çıktıklarını görmedim. mesela markete girer hiç bir şey demez, hayvanlar direk kapıda beklerler. ben çok akıllı denen terriermi bağlarım ağaca, 3 bağlama 1 tasma götürür benden

mc.can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    husky bende besledim ama eğitilemeyen bir köpek inatçı söz dinlemez çok hareketli tasma takmak istemeyen bir köpek ama katlanırım diyorsan aynı zamandada çok güzel tatlı cesur bir köpek alırken iyi düşün golden tercihimdir

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten çok açıklayıcı bilgiler verilmiş anlaşılan işimiz bayağıca zor olucak tuvalet eğitimini falan atlatabilirsem süper olucak benim için gerçekten uzun zamandır çok istediğim ve merak ettiğim bir köpek bakma derdimde olmıcak aslında yaz geldiği için istanbulda bakmıycam zaten keşana götürcem orada ananemlerin bahçeli evi mevcut ve sarozdada yazlık evimizin bahçesi falanda var. ben maskeli siyah beyaz olanlardan istiyorum düz beyazları pek istemiyorum

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepsinin huyu aynı bütün arkadaşlar sölemş ztn oldukca zekiler ama işine geldiği gibi davranırlar kıskançdırlar kafasına buyruklardır kedi inek kuzu tavuk gibi hayvanları görünce kendinden geçerler saldırmak için ama insana pek saldırmazlar ztn kökeninden belli az çok huyları.Asil ve gururludurlar en önemlisi çok yahuşuklular 5senedir birlikde olduğumz alaskan malamutem ;

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende baktım super bır kopek cok sevımlı ama hem sana hem hayvana ıskence gercekten zten soguk ıklım hayvanı cok zorlanıyo ezıyet cekıyor hayvan

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer almaya karar verirsen adı benim rahmelininkiyle aynı olsun
    CİNO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende de bir ara vardı 1 erkek 1 dişi ama o zamanlar köpekle uğraşamayacaktım ve vermiştim birine para pul almadan , şimdi bir Pitbull aldım onla uğraşıyorum artık henüz 3,5 aylık Şimdilik bir problemimiz yok

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kucukken sosyallestirilmelerinde ve itaat konusunda biraz sert davranmakta fayda var,aksi halde ileride sizin mutfaktaki pizzanizi mideye indirmekten tutun gece caktirmadan yataga atlamaya kadar(boyutlari dusunulurse gecenin bi saatinde sorun oluyor )ben cok egitemedim uysal ancak biraz fazla kafasina buyruk sanki o benimle degilde ben onunla yasiyor gibiyim daha cok haftada 2 kez kiz arkadasi var ayni cins onunla gorusuyorlar bir gun ben birakiyorum birgun kizimizin sahibi birakiyor bana , ayni cins karsi cins bi arkadasinin olmasini tavsiye ederim en azindan aksam eve gelince daha sakin bi karsilama yapiyor daha az hareketli oluyorlar butun gun oynamaktan

oglum buckla bi resmimi koymadan edemicem

Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)