alacak arkadaşımda potamyalı 2 kasko şart anlıyacağız ...
kasko olsun yeter....
Aracın ön tarafı zaten çok kötü duruyor. Tampon ve kaput oturmamış büyük ihtimal şaselerinde sıkıntı var.
Aracın şuanki sahibi olan arkadaş forumda gelip açıklamasını yapmıştı uzun uzun yazmıştı ama o konu daha sonra silindi sanırım.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
arkadaşa msj attığımda araçta değişen yok sadece kapıda boya var demişti kısacası bu kişiden hç birşey alınmaz...
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
ya cok akıllı olduklarını sanıyorlar yada cok beyinsizler![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
39.900 e s2000 motor şanzıman difransiyel akslar vs vs saglamsa kaportoya önem verilmiorsa birazda pazarlıkla alınır orjınal boyasız da satan var fiyatı yüksek.. sonucunda fıyat ortada ..
KEYFE KEDER VERİYORUM YANII
ne olursa olsun insan dürüst satıcı olmalı
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
2 parça boyası olan s2000 hatırlıyorum 2005 model 38e satılmıştı kırmızı.. yine izmirden kırmızı 2000 model 37ye mi ne satılmıştı hiç hatasız.. yani ben anlıyamıyorum bu s2000 piyasasını..mesela 46 ya bi tane siyah war adam öyle güzel ilan hazırlamış ki gel arabayı al diyo ama o kadar param yok işte.. corsa dizel var bi tane bizde bu arabanın mazisini çok iyi bilmeme rağmen üzerine 17500 teklif ettim bende 17500 istiyorum 35e alsam yine düşünürüm bu arabayı ama kabul etmedi :S ilginç ya gerçekten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)