Kışlıkları çıkarmanın vakti geldi de çoktan geçiyo.Bidahaki hafta Ankaraya gidip gelicem , ondan önce lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum.Hazır olmuşken tenekeleri kışlıklarla saklayıp bi takımda jant alayım dedim ama çok kararsızım.Aslında aracın performansa yönelik bi şekli olmadığı için piyasadaki jantlar adına baya bi seçiciyim.
Ebat olarak 15 veya maksimum 16 olacak ama dediğim gibi ince kollu jantlar yakışmaz kanaatindeyim.Aklımda birden fazla ilginç ihtimal var.
Birincisi tft nin 306 gti opsiyonel pakette vermeye karar verdiği model
çok hoşuma gidiyodu ama nokia 6600 gibi herkesde görmeye başladıkça kafa karışıklığı yaptı
İkincisi BBS ra
RS almaya para yetmeyeceğinden ve can sıkıldıkça farklı renk kombinasyonlarıyla düşünülebilir bi model ama kore arabasından ne kadar german style olur onu düşünüyorum
Bi üçüncü ihtimal de tamamen saçmalayıp cooper jantı almakMini haricinde de basılınca güzel duruyo ama çok mu apaçi der görenler
Yada hiç elleşmeden bi takım sıfır teneke alıp onlaramı taksam yenileri?Kışlıklarla çok iğrenç değildi aslında.Böyle leylek kalmayacak , yayla düşücek her ihtimal nasılsa.
bbs ağır basmakla beraber bu düşünce içindeyim.Ne dersiniz?Ekstradan tavsiye edebilceğiniz bi model vss varmı?(çok pahalı olmayacak şekilde)
Buda tipsizim, gönül isterdiki sağlam bi vtec üzeridnen açayım bu konuyu ama eldekini güzelleştirmek şu an için tek çare
![]()