abi sahibindende bir sürü 17 lastikli güzel jantlar var onlara baksana yaz zaten şekil olsun biraz bence ben yaz yaz diye diye önde 14 vardı 18 oldu şimdi![]()
3 jantıda alma bence alıcaksanda cooper jantı farklı olabilir ama yavuz abinin koyduğu volk nokta olmuş..
siyah boğar bence, bronzun da yakışacağını sanmıyorum, füme fena yakışır son resimdeki graphite de güzel olmuş
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
d- hiçbiri
çok kötü bence üçüde. biraz daha araştırmanı tavsiye ederimjant simülasyon sitelerinden, yabancı kia forumlarındaki uygulamalardan fikir edin bence.
spoon muydu spoom muydu ona benzettim önce boş resimde ama araç üzerinde bayaa güzelmiş abi.Benim standart makyajlı kasa jantı düşüncemdeki kalın kollu olma olayınada uyuyo.Çok boğması soru değil , hatta mümkünse siyaha kadar yolu var, gri kapaktan sonra siyah tenekenler hoşuma gitmeye başlamıştı.Replika fiyatı nedir bilmiyorum ama sahibindendeki fiyatlar belkide benim arabaya toplamda yapacağım mod. listesinin parasından bile fazla![]()
replika fiyatı örnek
http://www.sahibinden.com/volk_te37_...QQdisplayitem?
resimden baya bi tahmin yürütme gibi olucak ama 16'' olduğunu varsayarsak böyle bi görüntü için kaç cm düşürmek gerekir?İlla coil midir yoksa spor yay azbiraz kesilip bun yakın bişey yakalanabilirmi?
TE37 replikalar degerlenmis görmeyeli, daha uygundu ben son baktıgımda
Alcaklık konusunda da cerato 5cm yay güzel basıyorsa o yeter sana ama yok yüksek kalıyorsa baska islemler gerekebilir![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bak bu hem 16 hem lastikli, bi de pazarlık yaparsın istedigin fiyata gelir.
Jantı boyamıslar mı napmıslar tam anlamadım ama alırsın bi zımpara bi kutu sprey boya boyarsın
Sadece jantı 1 liraya sattıklarını düsünürsek, jant lastik cok iyi bu. İsmi farklı yazdıgı icin talep de görmemis yoksa satılırdı herhalde
http://www.sahibinden.com/satilik_4x...QQdisplayitem?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Volk ları Bostancı Bridgestone Rafi abi ile bir görüş istersen yanlış hatırlamıyorsam elinde vardı hatta yerine git güzel jantlar var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)