Bir fenerli olarak hayırlı olsun diyorum![]()
TRABZON YENER..
FENERBAHÇE YENER..
BERABERLİK..
Bİze Her Yer TrabZOn![]()
oda olcak ıns
bjk bursayı yener.trabzonda feneri yener.şampiyon fenevbahce olur...![]()
fener bırakmaz bu saatten sonra
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
niye alkışlasın
ankaragücünü her şekilde gaza getirip ortamı gerdirdikleri içinmi
şu andada bu fenerbahçe ona ne yaptıysa adından bile bahsetmeyip her cümlede diğer takım diye bahsediyo diyemi alkışlasın.
ilk defa bu kadar yükseğe çıktı diye trabzonu hiçe sayıp "türkiyedeki 3 büyük kavramını yıkıp 4. büyük olarak geliyoruz" dedikleri içinmi
vs vs vs
bu trabzon bu kadar senedir boşuna kafaya oynamışşampiyonluklar yaşamış. Baksanıza adamlar bi kere çıktı üstlere nasıl konuşuyolar
Ankaragücü şampiyon olucaktı halbuki 15 gün önceden isim koydu maça şut atamadan soyuma odasına gitti.Bilseler bu lig 400 kere oynansa 400 defa 11.olucaklarınıBursada millet ankaragücü forması ile maç izlıyo kardeş takım diye 2 sene puan durumunda altalta gelsinler o zaman görücez kardeşliği.
Fenerliyim ancak aklımdan kötü şeyler geçmiyor değil.trabzon bize 8jk bursaya kaysın kavga çıkmasın
1881 - 193∞
umarım 2. bi denizli faciası olmaz ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Geçen maç içinde söylemiştim bu maç içinde aynısını söylüyorum bir fenerli olarak hakeden kazansın
Çünkü türkiye kupasında rezalet bi takım izledim fenerbahçe adına.. Isteksiz gönülsüz ruhsuz.. Bu maçtada böyle olucaksa maçı isteksiz gönülsüz kazanacaklarsa kazanmasınlar istemiyorum ben şampiyonluk falan...
Galatasaraylıyım.Kupa finalini izledikten sonra kesinlikle fb diyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)