User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: trafik cezasına itiraz için ne yapmalıyım?

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

trafik cezasına itiraz için ne yapmalıyım?

2008 ve 2009 tarhlerine ait 4 tane cezam olduğunu öğrendim muayneye gittiğimde.. bu cezalar ruhsatta yazan adrese yani iş yerinin adresine gitmemiş.. bundan 7 sene önce oturduğumuz evin adresine gitmiş.. haliyle haberimiz olmadığı içinde katlamış durmuş.. 340 lira olan ceza 560 milyon olmuşş..

itiraz etmek için muhtardan kaşeli imzalı bir kağıt aldım cezaların gittiği adresten 2006 senesinde ayrıldığımıza dair.. ekipler amirliğine gittim.. oradan da git emniyetten arabanın kayıtlı olduğu adresi yanlış girmişsiniz de, değiştir ve çıktı al gel faizi ödeme dediler.. emniyete gittiğimde ise kimse böyle bi belge vermeye yanaşmadı.. adresini değiştiririz istersen yanlış girilmişse ama yazı falan vermeyiz dediler.. ee nolucak değişince dediğim de de cezalar artık doğru yere gelir dediler

sonuç olarak aracın ruhsatında yazan adrese de benim ikametgahımın bulunduğu adrese de gelmemiş cezalar.. trafik mahkemesine çıkmayı düşünüyorum son çare.. bilenler yardımcı olursa sevinirim cazdan kurtulmak değil amacım enazından haksız yere yediğim faizi ödemiyim.. napmam gerekli

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2009 kınalı dan kaçak geçiş geldi bunun bana 1 hafta içinde gönderilmesi gerekmiyormuydu?

ne yapmalıyım...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)