arkadaşlar diğer sayfaları okuyamadım nettende baktım bi sürü yol var denedim ama halen düzelmedi bu oyundan neden ses alamıyorum bilgisi olan varmı acaba ? :D :D
Printable View
arkadaşlar diğer sayfaları okuyamadım nettende baktım bi sürü yol var denedim ama halen düzelmedi bu oyundan neden ses alamıyorum bilgisi olan varmı acaba ? :D :D
Birşey sorucam ben şampiyonaya katılıyorum reweard 50k$ diyo bütün yarışlarıda yapıyorum ama bir türlü ödülü alamıyorum aşşada 1 tane seçenek var give up this champions onuda dedimmi hiç bişi vermiyor bana. ne yapmam lasım
o a5-4 ehliyeti almak için yapılan testteki jaguar nası aptal bi arabadır ya 1 saattir sövüyorum ona net.
Yeni update geldi galiba
Elinde crack olan var mı?? :D
ben bugün girdim normal cracksiz devam , son crack i indirmiştim.
Sizi build sürümü kaç? en son 086'dı şimdi 093 oluyor.
bende düne kadar oynuyordum ancak 20mb lik upgrade yaptı bugün sonra yine giremedik.
gerçi elimde upgrade3 exe'si var onu tekrar kurup crack yaparım ancak o zaman offline modda oynamam gerek. interneti sürekli kapatmakla da istemiyorum.
v93 icin update4 gelir, yarını bekleyin ;)
oyun kendi kendini update etti ve tekrar start yaptığımda serial istiyor,çözümü nedir ?
yavuz abinin (dragger) verdiği linkten update i kurdum şimdi crashhook.dll eksik olduğundan başlatılamıyor dio. nasıl yapıcaz bunu bilen varmı ?
Yenisi cıktı, yeni update kuracaksın.
Valla bu oyunun saçma sapan isteklerinden bıkıp direk sildim. her hafta update çıkıyor neredeyse.. üstüne üstlük gayet yeterli bi sistemde kasması da cabası.
Update sorunlu çıktı sanırım sabah yine 0.86ya döndüler :)