Kendi updat edecek v86 olacak, sonra ona uygun küregi atacaksın :D
Printable View
Kendi updat edecek v86 olacak, sonra ona uygun küregi atacaksın :D
yaa a1 ehletin son sınavı ayar etti beni
Silmemek için kendimi zor tutuyorum. ayar etti yok update yok bilmem ne..
off road ehliyetini de aldım ama çelıncı kapalı hala :D çıktım bende sıkıldım online bi elemana range ile sapladım 2 kez 2000 $ ından oldu :)
Yine update gelmiş birisi yeni Crack linki Pm ile yollayailirmi ? Daraldım arık aramaktan :D
Ben de bulamadım 3. update icin herhangi birsey.
Orjinal bu aksam alırım artık, baydı bu is.
35 lira neye vermiyoruz :D
Sen nasıl oynayacaksın? :D
alfa brera aldım A7 yarışları için, böyle kafadan kayan bi araba daha görmedim . satıcam şimdi sinir etti beni..
A7 icin Mito, A6 icin TTS, A5 icin SLK, A4 icin RS6 iyidir.
Update 3 kürek.
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: sr-tdu23_rsk75.rar
oyun esnasında çekilen fotolar albüme ekleniyorda fotoların formatı ne acaba belgelerimden profil/album e girdiğimde fotoları göremiyorum..bi kaç farklı prog. denedim ama göstemiyor
Mito'nun yol tutuş harika+motor sesi harika.Gazdan çekince patırdıyor
S5 güzel patırdıyor esas :D bide Lotus dene 7000-8000 devir arasında gazı bırakınca süper oluyo :)
H3 aldım şimdi de, Mustang Fastback'i sattım, Range'i satmıştım eski karavanı geri aldım otopark sıkıntısı olcak yakında :D 9/10 um şuan havaalanı açmadan önce ama yarış , telefon falan gelmiyo neredeyse hiç boş boş gezdiriyo bişey yapmamız mı gerekiyo abi?
O değilde bu online olayı gerçekten varmı ? Orjinal key ile online Club kuruluyormuş öyle birşey varsa direk alıcam :) Bknz : Video
YouTube - Test Drive Unlimited 2 - PS3 / X360 / PC - Multiplayer Trailer