Ben götürürüm mahalleyi biliyom zaten küçük yer burası![]()
mevzuyu tam çakmadımda tek anladığım yavuz abinin sayesinde fotosu yayınlanan onlarca apaçi özgürlüğe kavuştu ahahahahah uuuuuuuuuuu![]()
Sabah uyandığında rüya falan sanmasın
En sevdiğim hayallerimi en büyük kabusa çevirenleri, elbet en tatlı rüyalarından uyandırıcam!..
Yavuz abinin'de böyle bişe oldu biraz![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Zımbaaaaa.
Sabah sabah yarıldım ya.
TechTurkey gece operasyonu başarıyla gerçekleştirildi.
Helal olsun Yavuz ABi en iyisini yapmışsın.
Kısaca:FaceBook 'da " Hergün Yeni 1 Apaçi " adlı bir sayfa var. Apaçilerle ilgili paylaşımlar ( fotoğraflar, alaycı yorumlar vs. ) yapıyorlar. Bunun üstüne " I Love German Style " adlı sayfanın paylaşımlarını " Hergün Yeni 1 Apaçi " sayfasında apaçi kavramı üzerine paylaşıp yorumlayınca haber TechTurkey 'den duyuluyor. Başkomiser Yavuz ABi olaya el atınca iş mutlu sonla bitiyor.
Cukkk diye oturdu valla ABi.![]()
bir şey söylemek istiyorum , bu 80.000 lik apaçi sayfası ilk çıkan sayfa değil onun çakması, 30,000lik falan bi tane var asıl apaçi sayfası o yani orda kaliteli muhabbetler devam ediyor, bu gösterilen sayfa komple apaçi , orjinal![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Evet, sayfa tekrar açılarak kaldığı yerden devam ediyor. Sayfa tamam iyi hoş apaçileri kötülüyor ancak bazı davranışları bilinçsizce. Geçenlerde Los Angeles 'tan bir arkadaşın resmini alıp sayfaya koymuşlar. Apaçilikle alakası olmayan bir kişi ve üstüne üstlük AntiApaçi adam. İlk önce sayfanın yöneticileri kendine baksın, sonra çevresindekilere dadansın. Zaten bilinçsiz olduklarını I Love German Style ve bu vaka gösterdi.
Umarım bu onlara ders olur.
Sayfa acılmıs, aksam bi ararım bebeyi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Primetime olsun da yazdırırız![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu styla bu styla..boh styla rap styla..
salak salak işler peşindeler..insanların resimlerini koyup dalga geçiyolar asıl apaçiligi kendileri yapıyolar
şikayetimi yaptım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)