cok gecmis olsun...![]()
allah razı olsun arkadaslar arac yigit-y nin aracı kaskomuz var ztn onemli olan bize bisey olamaması bira sisesi camı kırıp yuzumuzun onunden sıyırıp gecti cok sıkıntılı anlardı allah kimsenin basına vermesin...
kaskomuz var allahtan polisler başınızı çaresin bakın dediler ya orada bu ülkede vergiler çöpe gidiyor dedim ahmete adam bizi korusun diye vergilerle maaş alıcak o bize kaçın kendinizi koruyun diyecek vay arkadaş ya...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
gecmis olsun da,
ne isin var kutlamayla falan, adrenalin ariyormussunuz zaten..
korna calip dat dat dat insanlara rahatsizlik vermekten baska birseyde degil "kutlama" dediginiz sey
00' Civic 1.6IES
Geçmiş olsun o.çocukları işte o an kacarken kapıyı acıp bitanesini çekicen içeri o grubun tüm hıncını alıcan ondan..
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Bu arada camlara film sart en azından bir numara hiç yoktan seffaf güvenlik filmi..
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Gene ucuz atlatmışınız
Denizlispor maçından sonra Bağdat Caddesi Divan ışıklarında yolu kapatıp tek tek geçen arabalara sarı lacivert diye bağırtıyorlardı bağırmayanlarında arabalarının camları iniyordu.
Birtane Civic çiziksiz girdi kalabalıktan pert çıktı tavan falan dahil..
Hakkaten bu futbol, taraftarlık falan değil bu tamamen ülkenin içinde bulunduğu durumdan buhran geçirmiş insanların hırslarını çıkarmak için fırsat. Adamlar yenildiklerine daha çok seviniyorlardır çünkü ozaman etrafa saldırabilmek gibi bir haklı yetkileri oluyor kimsede çıkıp birşey yapmıyor..
Geçmiş olsun
unless you ride the beast
you wouldn't understand
neyse genede bunada şükür deyip daha beterinin olmamasına sevinmek lazım
sarhoş insanların ne yapacağı belli olmaz
Bugün bahçelievlerde bitane kendini bilmezde ben camdayken küfür falan etti polis aldı elimden kendini bilmez çok var piyasada geçmiş olsun şerefsizler..Sanki tek onların sevinmeye hakkı var
Livestrong
yapmayın ya ne alaka bugun aynı şekilde gs bjk herkes aynı ama hata sizde boyle bir ortamda kutlamaya çıkarsanız olacaklara hazırlıklı olmanız lazım çk byk gçmş olsun tabiki bende maça gitmeyi düşünüyodum ama gorduklerimden sonra iyiki gitmemişm dedim
kadıköy yanıyormuş
http://www.facebook.com/video/video.php?v=396712528623
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)