bu ülkenin fb ye karşı alerjisi var malesef
sanki fb yurt dışındaki bir takım gibiydi bugün fb hariç herkes maçı kardeş kardeş izledi ve sevindi...
bu ülkenin fb ye karşı alerjisi var malesef
sanki fb yurt dışındaki bir takım gibiydi bugün fb hariç herkes maçı kardeş kardeş izledi ve sevindi...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
1 kisi olsun laf bile atamaz kalabalik olunca birbirlerinden cesaret alirlar.
Serefsiz haysiyetsiz o.cocuklari.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Gerizekalıya birşey demedim sakinleştirmeye calıstım sağa sola vuruyodu sen karışma dedi bana diklendi tmm dedim cıktım eve geldim . Dalğa falan geçme olmadı bizim aramızda yani sadece onun iyiyliğini isteme gibi bir kötülük yaptım .
@ Aracın camının kırılmasını normal bulanlar
Siz bu düşünceye sahip oldukca bu ülke böyle yerinde sayar herkes sevincini , tepkisini içine atar . şampiyon olan bi takımın taraftarının onu kutlamasından daha dogal ne olabilir ? Fenerbahce taraftarları bursa'da kutlama yapıyor olsaydı , olayların cıkması normal mi karşılanacaktı ? Bırakın artık bunları normal bulmayı , hep güçlüden yana olmayıBu ülkede herkesin sevinme hakkı vardır . İsterse karşımdaki fenerli olsun ister besiktaşlı çıkar kadıköyde de sevinirim , taksim meydanında da bu kimseyi ilgilendirmez ! Bu nasıl fenerlinin besiktaslının galatasaraylının hakkıysa bursalının da kayserilinin de hakkı . Birbirimize saygı duymayı öğrenmedikce hep yerimizde sayarız , böyle olayları normal bulmaya devam . Ölenlere de allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin der geçeriz , böyle fanatikliği tetikleyerekte önümüzdeki cenaze nazamlarına hazırlanırsınız
![]()
Instagram: mutusgarage
Poliste anca parkta çekirdek yiyenin üstünü arar gbt yapar görevini yerine getirir..
.........................
......................................
................................................
Siz Doldurun Buraları...!!!
sana degil lafim,senin postn altina yazcaktim yazamadimyanlis konu diye editledim sonra
yani kisacasi fb'liler kendi kendilerine masturbasyon cekti ? vay aq iyimisulan arkadas taraftar heryerde taraftar eyvallahta oldu olcak bide bj yapsaydiniz HAHAHAHAHAHAHA,zuurt tesellisi avutun kendinizi aq
- K -
________
Dr.Ecu
herşeye rağmen çok güzel bir akşam geçirdim...
Allah bursadan,trabzondan razı olsun çocuklarıma anlatacağım güzel bir hatıra olucak...
Neyse ben sms lere devam edeyim arkadaş topluluğumda % 60 ı fenerbahçeli allahtan bedava smsler var![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Futbolculari korumak icin oyle birsey mi yapilir, tum taraftar sahadaydi.
Hangi dangalak uydurmus onu kendi inanmis mi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Son 4 Maçını İzleyin Fenerin....İlahi Adalet Diye Birşey Var...Gördük Bugün Nasılda Girmedi Kaleye O Goller...
Terliyen Savaşan Rakibinin 1 Futbolcusu Nerdeyse Kendi Takımı Kadar Eden Bir Anadolu Klubü Aldı Kupayı Gitti Evine
Şikeyle Şaibeyle Bursalılara Saldırmakla Olmuyor Bu İşler...Maymun Gibi İnersin Sahaya Zıplarsın..Suratında Tatlı Bir İfadeyle Geri Dönersin Sonra Kendi Stadını Yakarsın...
Şu Ana Kadar Ben Şampiyon Olamadı Diye Kendi Stadını Yakan Bir Taraftar Grubu Hatta Tv'lere Saldıran Bir Taraftar Grubu Görmedim...
Hazımsızlık Bu...O Kadar Paraya Çirkefliğe Rağmen İlahi Adaletin Tokatını Yemek Bu...
Laf Söylicekler Cidden Açıp Fenerin Son 4 Maçını İzleyip Elini Vicdanına Koyup Hakemleri Tebrik Etsin...Ben Samand Marka Arabaya Binerim!
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
Bolu tünelinde telefonlarına ulaşılamayan bir grup fenerbahçeli taraftar halen şampiyonluk kutlaması yapmakta.. puhahhaafacede denk geldim gülmekten öldüm
Bu yapılan bariz o. çocukluğudur
Ama tüm taraftar grubuna bu durumu etiketlemek yanlıştır, aynısını GS lilerde BJK lilerde yapabilmektedir ki bunun örnekleri yaşanmıştır.
Evet olan olmuş, bana göre de Fener şampiyon olmalıydı ama kısmet değilmiş, bu kadar, bitti. Anadolu takımı kazandığı için bilhassa mutluyum BJK ve GS nin kazanmasından daha iyidir.
Ama ne yazık ki ülkemizin güzide fanatikleri 50 yaşına da gelse hala hayvan kalabiliyor, böyle düşünemeyebiliyor.
Çok geçmiş olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)