bu adalettir bunu gördüm tüylerim hala diken diken +4 bitmesi bekleyenlerin surat ifadelerini görseydiniz millet bitsinde eğlenelim diyordu resmen....
bana bunuda göreceksin deselerdi inanmazdım bunu da görmek varmış...
kendi aralarında kavga etmelerini takdirle karşılıyorum ama bana değmeyeceklerdi alalh belalarını versin...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
oncelıkle gecmıs olsun, olayın tabıkı fenerbahce ıle alakası yok...onların yerınde hangı takım olsa aynı seyler yasanırdı zaten...sıkıntı toplumda, karakterı oturtacak yer bulamamıs bır toplumuz bız...adam takar kafaya takımını anasına sovsen umrunda olmaz luganoya laf et yada ardaya adam oldurur...cebınde 5 kurusu yok elın topcusuna mılyon dolar para degıl ama olumune sever sankı fener mac alınca bunların hesabına para yatırıyorlar...
baskasinin s2yle gerdege giriyosam bu benim sorunum senin degil,gidin siz kendi kendinizi tatmin edin 70milyon onunde anladinmicok icerlemissin yazik bunyene vallahi bak uzulme bu kadar HAHAHAHAHA ben takim tutmuyorum,tek tuttugum takim...
ok hadi tekrardan gecmis olsun size..ben kayseriliyim bu arada
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Dr.ECU
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
Bolu tünelinde telefonlarına ulaşılamayan bir grup fenerbahçeli taraftar halen şampiyonluk kutlaması yapmakta..
Buna çok güldüm ben![]()
Instagram: mutusgarage
seviye saygı sınırlarını aşmadan tartışalım arkadaşlar...bu arada kabul etmek lazım fenerbahçe taraftarının bu gece yediği boklar *** değil yani...git klubune zarar ver stadın cevresındekı arabalara degıl...evlere dukkanlara degıl..
HAHAHAHA aferimlan yigit 40yilin basi soyledigin biseye katildim iyimiHAHAHAHAH bu arada galatasaryliyim,eskiden sevdigim bi kardesim istedi diye sampiyonluk macina gidip caddede turda atmisimdir,ben oyle bi taraftarim.. ama sen gidip el s2 fln karistirirsan ,boyle tasskala gecilcek duruma dusersin tuttugun takim olarak anladin mi ? hala anlamadiysan yazcak biseyim yok,gorunen koy klavuz istemez.bu sizin masturbasyon olayinizda mactan sonraki yillar boyu konusulcak bunuda unutmayin.
- K -
________
Dr.Ecu
bi facebook bağlantısıda ben paylaşıyım
mesele topu g.tünle tutmak değil yeğen mesele sene sonunda g.tü kurtarmak
volkanın ağlıyan resmiyle paylaşılan bi yazı![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
hadı caddede olsa bısey demıcem kasınmıssınız dıcem ama besıktasta da bole bı olaya denk geldıysenız sızın talıhsızlıgınız gecmıs olsun derım..
kı bnm arabama 2-3 kendını bılmez saldırıcak camını kırmaya tenezzul edıcek bak o zmn ertesı gun haberlerıne cıkmıomuyum...
Sen git kendi takim oyuncularina yönetimine saldir arabadan ne istiyorsun Hayvanlar ya amacisiz varlik işte ne beklersin
7,8 kişi 2,3 kişi olsalardı ben o bira şişeleri sokardım ayık kafamla bir yerlerine ...
Dr.ECU
şaaaaammpiiiiyoooon bursaaaaaaa
yarın bursadan kimseye telefon açmayın herkesin sesi kısıldı
bebeklerin bilee![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)