sonucta hersey elinin altinda olur ilk tecrube racingle de yapilir yapilmaz diye birsey yok basarsan gider basmazsan gitmez ilk baslarda biraz hirpalar yorucudur ama zamanla alisiyor insan suzuki gsx-r 600 tavsiye ederim
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
evet ilk mesajımda da söyledğim gibi 600f gayet güzel tavsiye edilir ve 2. eli olan bir motor kolaycada elinizden çıkarabilirsiniz.
Beyler peki bu hyosung nedir ne değildir ben bir yıldır inceliyorum bunu ama hiç bi yoruma denk gelmedim iyi kötü?Kalkıp 6000tl çöpe gitmesin..
bu arada gsx-r 1000 in çok güzel bir özelliği var 600-800-1000 lik mode die motoru kısıtlayabiliyorsun 600 den başla sora yükselt dienler için ama yanına başka motor gelirse benim tanıdığım cengiz motoru aldığının 2. günüde olsa alır 1000 mode a hahaha
..::PASSATURBO1::..
bende küçük motordan baslamaktan yana deılım, büyük bi sıkıntı olcagınıda dusunmuyorum, bahsettıgınız gıbı küçükle baslıycam bellı bı sure sonra yetmemeye baslıcak, güçlü istiycez gecerken zararımız olcak ve he deyıncede gecemıyor olacagız.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Ben racing motor alacağım kesin yani kafaya taktım. Ama haydamayı bilmiyorum onun içinde kursa gideceğim.
Sonumun Eray gibi olmaması için adam gibi öğrenip bineceğim Racing 'e.
benden çok çok daha bilgili arkadaşlar var motorla ilgili ama düşmüş motor satarken sıkıntılı ne olursa olsun granajlar değişmişmi bakmak lazım racing de 30bin i tamamlamış motora çöp gözüyle bakıyorlar km si önemli birde hani nasıl bizim araba sektöründe pert arabaya çizikten dolayı boyalı diolar yamotordada park halinde düşme diolar halbuki 180 le giderken düşmüş motor yerde sürtünerek 2 memleket gezmiş
![]()
ben mz den 600cc cbr geçtim racing motor bambaşka
yalnız iyi düşün motor kokain gibidir alıştın zor bırakırsın![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
600 lük çok erken olmazmı ?
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
2 teker tecrubesi azda olsa varsa
bence cbr 600f le başlanabilir en rahat kullnılmlı fiyatı uygun makinelerden biri![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben sana o motoru kesinlikle önermiyorum amaç hız yada sportif görünüm değilse eğer 6-8 milyar arası çiçek gibi burgmanlar var al birtane molosso yarış kitleri var filtre egzoz buji vs den oluşan hem 2. eli para eder ha deyince satılır hem sorun çıkartmaz kalite motor10 küsür tl yi çıkartcak paran oluncada kolpa değil gerçek racing alırsın inş
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)