Bmw s1000rr :d
Printable View
Bmw s1000rr :d
ilk önce Honda Beat Scooter sonra Honda Cbr 250,
Bu yaz ise 600RR yada R6 düsünüyorum.
250 cc basla max.
600 cc , 1000 cc kesinlikle baslamak yanlıs..
Kawasaki ninja 250R'lar nasıl beyler, yeşil olan hoşuma gitti, 600'lükle başlamak sıkıntılı mıdır?
ninjalar iyi yanlız parçalar pahalı 600lük sıkıntılı genel olarak ama kendini biliyosan değil benim ilk motorum 600 rr dı 2 sene kulllandım gsxr aldım şimdide gsxr 100 var ama 250 de alışman kompersörle durmayı öğrenip frenleri dengelemen ve refleksini geliştirmen için ideali 250lik olur honda cbr 250 de güzeldir
ne yönden iyi? 600 neden sıkıntılı?
bi kere scooter tecrubem olmuştu onda da gta'daki adam gibi ayamla makineyi çevirmeye kalkışmıştım ve düştüm :)
abi okula giderken araba toz duman oluyo o yüzden bi tane alayım dedim bunlardan, çok hızlı gitmicem söz, annemi ikna etmem nedense zaman almadı çok, fırsat bu fırsat alayım dedim yaza doğru
uzun süre binmem herhalde ninja'ya,bunların kronik sorunları vs var mı? sıfır almazsam nelere dikkat etmek gerekir?
6 ay kullanıp 600'lüklere geçmek istiyorum 636 olabilir veya öğrenirsem 1000rr'a filan. Honda hayatımda hiçbir zaman olmayacak onları baştan eledim :)
oğlum bisiklete bile binmiyorsun ne motoru? illa 2 teker diyorsan büyük bir scooter al bin, racingle ÖLÜRSÜN sen, saçma saçma konuşma...
Cengiz hocam gecen yıl bende scooter aldım, motorun trafikteki yerini öğrenmek için, bu yıl duke 200 abs alcam, seneyede inşallah 600rr :)
Sanada önerim küçükten başlaman yönünde:))
Motorun her türlüsü sıkıntılıdır.. Çoooookkk keyiflidir araba yanında hiç bişeydir ama sonuçları genelde kan ağlatıcıdır tavsiye edilmezdir hiç bulaşmadır hemen uzaklaş bu sevdadan vaz geçtir...
Ayrıca yavaş kullanıcam demişsin yalandır boşuna kendini kandırmadır...
Çok motor kullanmadım ama ilk kullandığım vitesli motor 1000 rr'dı daha ilk kullandığımda 2.80 leri gördüm motora binip gidonu tuttuğunda iş bitmiştir....
Illa alacağım diyorsan hiç uğraşma 250 likle falan zaten çok sürmez sıkılır satar 600 alırsın paran boşa gitmesin direk 600 al hatta 1000 :)
Aileni seviyor ve değer veriyorsan uzak dur.....
Ben alsamda hızlı kullanmam diyordum bindiğimde götü önümde geziyordum... Hemde tecrübesizim...
250 cc motor için en ideali honda cbr 250 diyorlar.ardından suzuki inzumayı tavsiye ediyorlar.kavazakinin yakıtı fazlaymış.tabi birde rahatlık , fren , yol tutuş olaylarına göre değerlendirme var.şahsen ben 250 cc alsaydım ya inzuma yada cbr 250 alırdım.600 cc de ise yamaha 600 r6derim.o aletteki ses başka bir şey :)
kardeşime honda cbr 250r aldık çok memnun motordan.
Zamanında forumun birinde bir konu açılmıştı, 600'lük ile kullanmaya başlayacak bir vatandaş açmıştı.Motoru aldı, aldığı kişi sürmeyi bile öğretti.Adam aylarca 1.vites kullandı motoru daha sonra isyan etmişti ve forumda ki konu başlığını değişmişti;
Motor mu beni kullanıyor, ben mi motoru? diye
Motoru sadece racing için istiyorum abi, okula git gel daha kolay olur sabahları Ümitköy köprüsü kalabalık oluyor 15 dakikada gidiyorum ama motorla 5 dak sürer herhalde :) uçakta da ölme tehlikem olacak firlatma koltugumuz bile yok :)
Ya işte yalan olduğunu bildigimden 250lik alma niyetine girdim yoksa dayanamam bende :)
Kawasakl egitim de veriyormus, ona da katilirim, bir hobim daha olsun istiyorum motora da binmedim demem ilerde :)
Hondaya alerjim var o yuzden inzuma mantıklı olabilir bir de ona bakayım ama altın elbiseli adam ın videolarında ninjayi sanki daha fazla begenmislerdi yine de en güzeli kawasaki görünüş olarak sanırım, sizin önerdiğiniz cbr'ın ne gibi ozellikleri var mesela
Sifir mi aldiniz fiyat nedir ? Bir de 600e geçeceğim içinikinci el mi daha mantıklı?
biraz da yetenek ile ilgili olduğunu düşünüyorum, belki 250lik sürse yine beceremicekti kim bilir
kesinlikle katılıyorum.. 3 yıllık bir motor sevdam oldu sonra yatırınca bıraktım ölmek için erken diye :) 600f güzel seçim olur bu arada.
600rr al 2008-2009 çok aksiyonlu bir motor degildir.
250cc lik makinalara ,deli dehşet paralar vermeyn :) ama küçük olsun diyorsanız runner alın