01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı
simdi buraya yazicam belki topa tutulucam ama yazim. motosiklet cok guzel bi sevdadir kucuk yastan beri baslasaniz daha iyi olurdu. orta okulda mobilet aldim :) lise 1'de ybr 125 , yine ayni sene apache rtr 150 aldim. hersey abimin 600rr movistar almasiyla basladi. 16 , 17 yasimda 600luk makina ile geziyodum. ayaklarim yere tam yetmiyodu bile. sonra abim 1000rr aldi. ehliyetimi almadan 1000'lik motorla gezmeye basladim. 3 senedir fln motorumuz yoktu gittim 0 hayabusa aldim. ha soyle bise var soyle dusunuyorumda bedava'dan anamizin babamizin dualariyla yasamamisiz lise zamanlarimizda. 1000rr'la ehliyetim olmadan 280 290 gidiyodum.. motosiklette en onemli sey sizsiniz. 50 cc motorlada olunur 1000cc motorlada olunur. eger hic vitesli motor kullanmadiysaniz bi vitesli ile baslamaniz daha mantikli. yerinizde olsam cbr250 alirim. ninja250'e gore parcalari daha ucuz. direk 600'lukle gaza gelirseniz ki gelmem diyen yalan soyler kendine. ters donme veya ani frenlerde onden kayma ihtimaliniz cok yuksek :) bu arada kac defa kaza yaptim hatirlamiyorm bile. ama hepsi ufak motorlardaydi. buyuk makinaya binince surekli dikkatliyim. fakat arkadan bi sarhos gelir bi takar dunyan doner. bunlari goze alman gerek motorsiklet alicaksan. kolay gelsin dostum :)