User Tag List

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
226 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: racing motor öneri ...

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motora yeni başlayacak bir sürücüye neden "naked" motor almaması gerektiğini açıklayan cümle :
    "150den sonra rüzgardan rahat edemezsin..."
    bravo
    motor işini herkes demek ki çok çok iyi biliyor

örneğin , ön ve arka freni ayrı ayrı kullanılan bir makinede nasıl fren yapılacağını , virajlarda denge sağlamayı , virajda karşılaşılacak engellerden (çukur , taş vs..vs..) nasıl kaçılacağını , yol tutuş hassasiyetini , lastik yanal tutuşunun yaratacağı tehlikeleri , trafikteki diğer araçların motorlara karşı tavırlarına alışmayı geçtik , hemen 150nin üstüne çıktık helal ne diyeyim

ceco , hayırlısı olsun , hepimiz fikir veriyoruz maaşallah ,
    sen de umarım akla mantığa uygun hareket edersin ,
    nihayetinde kazasız belasız zevkli sürüşler dilerim

150 km hemen çıkmasada 1 kaç hafta içinde çıkıcaktır. o sorunu ozaman yaşıcak.. bende baştan uyardım.. herşey yatmak,fren yapmak değil motor alırken.
    şu direk 600 luk 1000 lik 1300 luk alıpta ölürsün mantığını anlamıyorum emın olun benım tanıdığım bi çok insan direk 600 luk ve 1000 likle başladı ve hala yaşıyor biraz kabiliyet meselesi kendine güvenıyosan hiç bişey olmaz.. basıp basmıcağın yeri bil yeter.. 1 aydada pişersin güzelce sürersin..

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dynoyu test eden arkadaşın cümlesinide buraya yaziyimde izlediğini anlamamışsın belki okuyunca anlarsın :

This means for right now; there is nothing on the thousand cc market that 'even' comes close. ''NOT EVEN A ZX-14 OR HAYABUSA MAKES THIS POWER OUT OF THE CREW''

Yani senin anlicağın 1000 cc kategorisinde hiç birinin S1000RR ın yanına yaklaşamicağını hatta ZX14 ve Hayabusanın bile dynoda bu güçleri çıkartamadığından bahsediyor devamındada BMW nin traction controlünün nimetlerinden bahsediyor..

Video karışık geldiyse ben sana yardımcı oliyim anlamanda..

Bunları görebiliyorsundur umarım mavi olan S1000RR
    Ayrıca senin dyno test diye koyduğun videodaki adamın yorumuda altlarda BMW S1000RR ın zayıf kalmasına hitaben uzun süredir hiç 4. viteste alt devirden basmadım diyor. Yani alt devirde ne olduğunun pek önemi yok üstlere top endlere baktığınız zaman BMW eziyor diyor.
    Herneyse..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor+ceco+ludacris=çok garip hareketler bunlar ... Gelme zenci. Bu 3lü denklemi elde edersek bak aha buraya yazıyom sen evlenirsin benimde sol bacağım ve 1gözüm protez olur. Demedi deme

Edit- Muştu ne olur söylemiyorum bile artık ilinde k20ler dolanır

hassiktırometre ben motorla gelırsem sen benım arkama bınıcen bıde sarılcannn
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hassiktırometre ben motorla gelırsem sen benım arkama bınıcen bıde sarılcannn
    Bilmem ayarlarız kanka hiç ters binmedim. scooterde çok bindimde, yada anlamlı şeyler giyeriz dikkat çekicek ben bikaç tiranspiran şey aldim sanada olur heralde ya boşver motoru çok zevkli 4bmw 3subaru ya bedel keyfi ama istanbulda bilmem nasıl olur kullanmak izmire taşınsana yada gel bursaya bi dükkan acalım cecocris oto tuning

Edit- bmw nasıl bu kadar farklı olmuş dyno değerlerinde. Çok iyi ya
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu işin 250 cc si 600 cc si yok bana göre..
    Bizim ülkemizde arabalar motosikletleri motorlu taşıt olarak kabul etmedikleri sürece cc nin bir önemi yok. 250 cc yede binsen gelir sıkıştırır, önüne kırar yine olucağı olur.
    600 cc nin farkı daha çabuk hızlandığı için fren mesafeni ayarlayamayıp kaza yapma riskin yüksek.. Birde bizim dandik asfaltımızda virajda altından kaçırman mümkün..
    Bir arkadaşımız vardı rahmetli 2 sene boyunca hergün 125 cc üzerinden inmedi 30 bin km üzerini devirdi 600 lük aldığı sene bir araba sıkıştırdı vefaat etti. Motosikletin bana göre cc si yok o yüzden 250 lik alıp çabuk sıkılmak yerine bende 600 lük almayı tercih edenlerdendim ki 1 sene geçmeden sıkılmıştım..
    Şuandada alınabilinicek en mantıklı motorda CBR 600 RR dır.
    Hafifliği, kullanılabilirliği, elektronik gidon amortisörü vede herzaman canlı olan 2.eli yüzünden Honda mantıklıdır.
    Ayrıca en çok devir dönen 600 lük R6 değil en hızlı 600 lükte GSX-R 600 değildir, Kawasaki ZX-6 R dır.
    En rahat 600 lükte Suzuki GSX-R 600 dür. Oturma pozisyonu ve selesi ile diğerleri arasında özellikle şehir içi kullanımında daha rahattır. CBR 600 F Supersport değil Sport Touringdir. 600 CC Racingler arasında yer almaz tek seleli supersportta olmaz.
    En hızlı 1000 likte Suzuki GSX-R 1000 değil BMW S1000RR dır.
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım.
    Ya movie star hiçmi hatrı yok hiçmi hatırası
    1.6tdi.
    Ecutech.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW S1000RR rakipsiz olarak en iyi 1000 karşılaştırma yapmaya başlamadan önce Cook düşünülmeli, ne yazikki TR de satılan 4-5 taneden birini almak nasip olmadı.

En hızlı 600luk derken sadece Japon markalari mı var??? Malesef en hızlı 600 Honda, kawazaki, suzuki değil .......
    En yakışıklı makine Gsxr ama RR 24.000tl, gsxr 32.000 arada 8.000 fark yok.
    Sportif 600 aranıyorsa R6, en hızlı 600 biraz pahalı onun yerine 1000 alınır.

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceco kanka bütçe varsa hayabusa al daha çabuk ölürsün

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BMW S1000RR rakipsiz olarak en iyi 1000 karşılaştırma yapmaya başlamadan önce Cook düşünülmeli, ne yazikki TR de satılan 4-5 taneden birini almak nasip olmadı.

En hızlı 600luk derken sadece Japon markalari mı var??? Malesef en hızlı 600 Honda, kawazaki, suzuki değil .......
    En yakışıklı makine Gsxr ama RR 24.000tl, gsxr 32.000 arada 8.000 fark yok.
    Sportif 600 aranıyorsa R6, en hızlı 600 biraz pahalı onun yerine 1000 alınır.
    O mantıkla en hızlı 1000 likte S1000RR değil Desmosedici ..
    Ben alınabilinicekler üzerinden konuşuyorum
    Triumph Daytona 675 alıcağımada Suzuki GSX-R 750 alırım
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet işte İngiliz ve italyanlar en iyi motorları yapıyorlar ama banada sorulsa heralde en son motorum onlar olur ama sonuç olarak en iyileri onlar.
    Fakat kimsenin aklına bile gelmemiş bu markalar

Başlık ile alakalı birşey yazmamışım;
    600'ler çok hızlı makineler değil hele fabrikasyon et gibiler (tabiki yarış ortamından bahsediyorum),
    ama egzoz vs. gibi parçalar arabalardaki gibi az güçler vermiyor, buna rağmen motosiklet olarak bakarsan (karşılaştırma yapmadan) oldukça hızlı makineler ve fren araba gibi değil,
    Oyüzden illaki 600 isteniyorsa tek seçenek 600F diğerlerine çok bakma yada Yamaha R125 sonra kullanım amacına göre kendine yakın hissetiğin bir 600 markasını alırsın en iyi 600 diye birşey yok.

Sonuçta alırken 2. el piyasası, trafiğe girdiğinde alttan gelecek sıcaklık, sokak kullanımında nasıl gibi etkenler var.

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi motordan hiç anlamam ama direk 600 le hele 1000le başlamak mantıksız gibi

ben kendimi biliyorum alışana kadar basmam diyebilirsin ama zevk bu sonucta ister istemez basıyosun

İlker G.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suan dunyanın en hızlı makınası s1000rr sonra hayabusa08-10 daha sonra gsxr1000 k6-k7-k8 dıerlerı sonra da zx10. dunyanın en hızlı 600cc sı ıse zx6-636
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Cbr 125R hakkında bilgi sahibi olan var mı?
    125R la başlamayı düşünüyorum bende.1-2 hafta içinde almayı düşünüyorum.Granajı vs pahalı diyorlar.Başka olumsuz cevap almadım.Nasıldır alınır mı?2 motor var ilgilendiğim şuan 1-2 hafta içinde almayı düşünüyorum.Farklı bi model düşünmedim nedense.Varsa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi çok fazla bir bilgim yok ama karışmadanda edemedim ceco Sen motoru niçin kullanacaksın ilk olarak onu bilmemizde yarar var işe gidip gelmek içinse sana mondial tavsiye ederim yok ben hem işe gideceğim hem arada sırada adrenalin istiyorum dersen k5 k6 k7 k8 den başka hiç bir makina tafsiye etmem türkiyede istanbulda bulabileceğin rahat rahat sıkabileceğin makina bunlar diye düşünüyorum ,nedenmii motorcu arkadaşlara bakıyorum sürekli motor değiştiriyorlar ama sonuç aynı suzukiyi alan 4 arkadaşım var yorumları şu oluyor ,yaşar makina bu gerisi yalan dolan teferruat diyorlar ,lakin bu suzukiciler hep hilmiye bilenmişler sen alırsanda ilk olarak hilmiyi çagırırsın
    Mevzuyu biraz uzun yazdım kusura bakma canım sıkkın ondan dolayı içimi dökeyim dedim .

Saygılar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Cbr 125R hakkında bilgi sahibi olan var mı?
    125R la başlamayı düşünüyorum bende.1-2 hafta içinde almayı düşünüyorum.Granajı vs pahalı diyorlar.Başka olumsuz cevap almadım.Nasıldır alınır mı?2 motor var ilgilendiğim şuan 1-2 hafta içinde almayı düşünüyorum.Farklı bi model düşünmedim nedense.Varsa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
    bence çok gereksiz bir motor

cbf150 falan daha iyi makineler diye düşünüyorum

grenaj takılmış bildiğin kurye motoru

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence çok gereksiz bir motor

cbf150 falan daha iyi makineler diye düşünüyorum

grenaj takılmış bildiğin kurye motoru
    Evet Biraz öyle ses yok 140-145 kmleri anca görüyormuş.Ama görüntüsü fiyatı ve honda oluşu yönünden 125R la başlamayı düşünüyorum.Aklıma başka bi seçenekte gelmiyor aslında

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    racing işi boş iş bak güzel bişi olsa ben ilgilenmezdim ceco hiç bulaşma satim sana scooter takıl
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

KorkuluRuya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok devir dönmek istiosan 600 lük olcaksa yamaha r6
    en hızlı 600 lük olsun istiosan gsx-r 600
    en rahat komforlu 600lük istiosan cbr 600f

en hızlı 1000 isitiosan gsx-r1000
    yakışıklı olsun istiosan yeni kasa 1000rr

ağır makina istiosan makas teker peşinde değilsen düzde sıkıcaksan gsxr1300(hayabusa)
    viraj yapmak istiyorum full yürüyen aksam donanımlı istiosan pist motoru ayarlarım sana
    en yakışıklı 1000RR yaş olarakda 20 23 deliğanlı isen Repsol 2008 2010
    yavaş giderim ara gaz cift depraj 600rr 2005 2006kasa.. (MAKUL:dur)
    suziki gsx-r 600 son modeli her yönlü çok menmun edicek kasa beyaz..
    yamaha r6 kibar sert cizğileriyle fakat yapılı motor başka..

tavsiye etmediklerim dikkatimi dahi çekmiyenler kawasaki,yamaha r1,eski kasar 1000rr eski kasa R6 , 600f gereksiz görüyorum.

racin motorlar tartışılmaz CBR600 istesen R6 görünce unutursun ,yeni 1000rr görsen tümünü unutursun.1000cc 600cc polemiği başlar...böle.gider..hem fiyat +2.el olara tek geçicegim 2005-2006 kasar 600rr..

BocuQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    190 kg 190 hp nasıl hızlı oluyor dediğin BMW nin Kawasaki ve Suzukiden tekerde
    22 hp, 8 nm tork fazlası var ayrıca top endde verdiği güçten hiç bahsetmiyelim..
    Suzuki ve Kawasakinin kilolarındanda bahsedersek
    Kawasaki ZX-10R 208 kg
    Suzuki GSX-R 1000 209 kg
    Bunlar full ekipman ve yağ benzin dolu halleri..
    BMW S1000RR ın ise aynı şekilde kilosu 204 kg
    Yani hem daha güçlü hemde daha hafif sandığın gibi pistte değil heryerde daha üstün
    bir motorcu olarak sadece şunu diyorum ; bu adam doğruları söylemiş birileri tekrar tekrar okusun
    s1000rr gerçekten donanım ve güç olarak ezer geçer çekikgözlüleri
    Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al bitane yeşil 2005 2006 zx6 rahatına bak

fiyat,performans,görüntü bütünü olarak en iyi seçenek o

ama ben bunu herzaman söylerim motor alıp üstünde görene kadar kimsenin motor alabileceğine inanmam,yanlış anlaşılmasın para vs olarak değil sonuçta 3 kuruşluk mal.sorun,herşey son raddeye geldiği zaman insanın g.tü yemiyo,bana hep öyle oldu tanıdığım bi çok kişiyede öyle oldu ben sonunda takasla makasla bi şekilde sahip oldum bundan sonrada vazgeçmek biraz zor gibi.alırsan vazgeçmen çok zor
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)