User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
79 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Gülümseten Diyaloglar Anılar :) :)

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reis nasıl silicen aklım gitmiş kuran hakkı iöçin nezaman ogsden geçsem direk sen geliyosun aklıma bide dedğin bi laf vardı geçerken ben bi çarpsam buraya direk arada kalırız çıkamayız demiştin

|| CaNeR || - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekerayla ilk atasehir mcde tanıştığımız gün kolu kırık alçılı bir vaziyette pendikte drag var gidelimmi dedi olur gidelim dedim buyrun benim arabaya geçelim yok gerekyok benim araba ile gidelim dedi ama kolun kırık nasıl kullanıcak sen geç sıkıntı yok dedi binmez olaydım atasehir gişelere tek kolu ile yalanm olmasın seat ibiza ile 160 yada 180 km hız ile girdi dedim arabayı durdururmusun inicem dedi daha yeni başladık hem korkma daha bu bişideğil sen hiç 160kmhızla yanladınmı bendedim yok yanlamadım al sana yan ben arka koltukta sirsağa bir sola savruluyorum dedi sen hiç tanpon tozu aldınmı bendedim yok al sana tanpon tozu benim canımdan can aldılar kurtköye gidene kadar bidahada ölsem binmem dedim arabana giderken ben sürdüm ona vermedim aradan baya zaman geçti atasehirde rol var eraydada kanuni motor eray motor ile arabaları kordineederken bizde kim kimle deneyecek onu ayarlıyoruz dedi ben kullanayım dedim kesinlikle olmaz yemin ederim bişiyapmıycam dedim tamam direksiyona geçti benim gsi ile mehmetcik vakfından çıktık başladı tırların arkasından altına girmeye çalışmalar birsağa bir sola dalmalar ben yalvasrıyorum hatta videosuda vardı onda ben yalvarıyorum dur die ama dinleyen nerde 3vites 160 kmhızla araba kesicide 4 çekti 200kmh geçtik galiba korkudan dilim tutulmuş araba 5istiyor artık 5yerine arabayı 3çekti araba dedim patlayacak çıkardı vitesten 5yerine bidaha 3taktı araba yine öle bi baktım arabanın eksozu koptu vites çubuğu kırılmış 1234 var 5 ve r yok araba deli gibi bağırıyor içinde durulmuyor eray typerlerle denemeye çalışıyor ben yalvarıyorum ama dinleyen yok typerlerle denedikten sonra 106 gti ile denemeye başladı biranda kör selimin otobanı durdurup drag yaptığını farkettik ama araba durmuyor ben elfireni çektim eray vites küçülttü velasıl kelam arabayı bariyerin aradan geçirerek kimseyi ve kendimizi öldürmeden durduk ilk iş arabanın kontağını alıp aşşağı indim korkudan elim ayağım titriyor araba cayır cayır yanıyor dedim allahım sana çok şükür ölmeden durduk ve ben direksiyona geçti ilk iş rolden ayrılarak eve döndüm sabah arabayı eksoz ve motorcuya götürüp tamir ettirdim işte benimde gülümseten bir olayım bu oldu

Off off
    ride or die

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepsi çok iyi ya koptum gece gece

bende daha geçen hafta kendi başımdan geçen bi hastane anısını yazıyım

Halamı MR çekilmesi için saat gece 04:00 a randevu wermişler gece gece kalktım götürdüm eniştemde yanımızda ordaki görevli bayan üzerinizdeki metalleri çıkarın dedi ve şu mavi önlüğü giyin dedi eniştem döndü hanımın ayağında platin var onuda bi koşu çıkarttırıp gelekmi...ben ve görevli bayan koptuk... :haha: :haha: :haha:
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    okul öğlen arası yemek yenicek yeni yerler kesfe cıkılır naturilustan haşanpaşaya giderken hiç bir zaman trafigin eksik olmadıgı yolda sağda duran Aboo dürümcüye girilir 6 arkadaş asma katta yiyoruz adana urfa vs dürümleri neyse bitirdik bende en ucta oturuyorm asaga inmiyim diye sarktım asaga bagırdım

ben: abi 2 tane su getirirmisin dedim ?
    garson: içmek içinmiydi
    ben: evet abi ne için olcak
    1881 - 193

Oğuzhan Ç. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepsi cok güzel

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hako harikalar , gülmekten gözlerim yaşardı bu ne yaa
    eyvallah kardeşim ne biliym denk geldi dedim hep arabamı konusucaz biraz gülek
    İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reis nasıl silicen aklım gitmiş kuran hakkı iöçin nezaman ogsden geçsem direk sen geliyosun aklıma bide dedğin bi laf vardı geçerken ben bi çarpsam buraya direk arada kalırız çıkamayız demiştin
    Ama bak adam bilinçli, herşeyin farkında! yani orda bi çarpma oldumu ne olucağını biliyo adam, bilipte yapıyo
    K.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya yerim bilincini allah aşkına arabanın şakası olurmu çoluğumuz çocuğumuz var korkudan öldüm öldüm dirildim sen bi ogsden 100kmh la geçmeyi dene biz 180kmh ile geçtik aklımı kaybettik 5sanieliğine

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray abi 406v6´yla 4. vites kesici geçiodu demi gişelerden.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçme sebebide otoban parası vermemek

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçme sebebide otoban parası vermemek
    max 140la geçtim oda bomboş bir saatte , oda bir kere yalnızken
    bu gişelerde kayan patlayanlar furyası pek yokken daha
    180i düşünmek istemiyorum , hemde yan koltuktayken ayağında pedallar elde direksiyon yokken aman Allahım
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erol evginin sarkısını sölim sana gel sen neçektiğimi birde bana sor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    la konunun ırzına geçmişsiniz patlatın iki anı baride gülek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsi de çok güzel

redlinemst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hastanedeki kaybetme muhabbetide iyiymiş

soyturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alkışlar yurdum insanlarına
    Kaza mahalinde elinde cep telefonuyla koşturup "112′nin numarasi neydiiiii?" diye bagıran sarışı...na,
    ——————————————–
    Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kişinin arasına girip ikisine de birer tokat atan ve "Analar kutsaldır, analara küfür etmeyin, o.çocuklari!!" diyen Karadenizli ağır abiye,...
    ———————————————-
    Annesine kızıp, buharlı ütünün içine işemeyi akıl eden! Annesini buram buram çiş kokularıyla iş yerine yollayan! Annesi; ancak arkadaşları ”acayip kokuyorsun” dediğinde işi çözen anneye ve çocuğuna,
    ———————————————-
    Banyonun lambası yanmayınca elektrikler kesik zannedip yarım saat gelmesini bekleyen. Beklerken de canı sıkılmasın diye televizyon seyreden kişiye,
    ————————————————–
    Ailecek televizyon izlerken üst komşu küçük oğlunu göndermiş. Çocuk, anneme ”X teyze, annem dedi ki, bari haberleri açsınlar da, biz de dinleyelim”. Biz de kırmadık, açtık. Ailecek çok iyi niyetli olduğumuzdan, televizyonları bozuk sandık. Yüksek sesten dolayı bize laf soktuklarını anlamamız çocuğun ikinci gelişinden sonra oldu. Bu olayı yaşayan aileye,
    ————————————————–
    Lisedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz AIDS’in açılımını yapıyor: (A)llaha (İ)syan eden (D)eyyusların (S)onu… diyen hocaya, birer alkış istiyorum)
    ————————————————–

Ayrıca aşağıdakiler de birer tebrik hakediyor:

Acı Kaybımız:

3 ay önce ailemize katılan, "Necmi" ismini verdigimiz kaplumbağamız dün vefat etmiş. Aile arasında sade bir törenle evin arka bahçesine gömdük. Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip, Necmi’yi aldığımız dükkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda ”Abi onlar kış uykusuna yatar” cevabını almış bulunmaktayız. Hepimizin başı sağolsun. Bu vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde.
    ————————————————–
    Annemin Maceraları:
    Shrek’in fragmanlarını gösteren bir televizyon kanalında, el ele
    tutuşmuş Shrek ve Fiona’yi gören annem, ‘Bunlar Süleyman ve Nazmiye Demirel çifti mi?’ diye sordu! Seçememiş gözleri o mesafeden.
    ————————————————–
    Alfabe:
    Ben de bu yıl okula başlayan torunum için kuvvetli bir moral alkışı istiyorum. Daha ikinci gün: ‘örrrtmenim, taa evden buraya tel çizmeye mi geldik, hep yumarlak mı yapcaz, harf felan öretmicen mi?’ deme cesaretini gösterdiği için,
    ————————————————–
    Annem:
    "Bu taraf bitti" diye CD’yi arkasına çeviren ve sonra da "CD çalar çalışmıyor!" diye feryat eden anneme alkış az geliyor!
    ————————————————–
    Modem:
    Yemek masamın üstünde duran modeme uzun uzun bakan anneanem "Bu ne?" diye sordu. Ben de kolay anlasın diye "Hani benim bilgisayarım var ya, onunla internete giriyorum. İşte internete girmek için o kutu zorunlu" diye uzun uzun açıkladım. Anneannem dinledi beni ve "Yani modem bu" dedi ve konu kapandi…
    ————————————————–
    Yaz Okulu:
    Bir alkış da annesine yaz okulunu kazandığı müjdesini veren üniversite ögrencisine gelsin. Bu yaratıcılıga şapka çıkarılır.
    ————————————————–
    Beyin Göçü:
    Tikky olduğu her halinden belli olan kızımız Beşiktaş-Taksim
    midibüsünde yanındakı arkadaşına dert yanmaktadır. ”Şekerim dördüncü kez girdim ÖSS’ye, ama yine kazanamadım, gidicem sonunda Amerika’ya o olucak. Böyle böyle beyin göçü oluyor işteeaa!” Sen git, masrafları ben karşılıyorum.
    ————————————————–
    Alman Yazar:
    Bir alkış da lisede edebiyat dersinde okuduğu şiir bitince sınıfa dönüp "Bu şiiri ünlü Alman yazar Goethe yazmıştır" diyen hocaya, "Niye, kağıt bulamamış mı?" cevabını veren arkadaşa gonderelim.
    ————————————————–
    Düz Mantık:
    Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ”Bu ev kiralıktır” yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ”Bu da” yazısını görürseniz, bilin ki Trabzon’dasınız.
    ————————————————–
    İngilizce Yazılısı:
    Bir alkış da İngilizce sınavında "Nice …….." şeklindeki boşluğu
    "Nice mutlu yıllara!" biçiminde dolduran, dahi mi yoksa aptal mı olduğunu henüz anlayamadığımız öğrencime istiyorum.
    ————————————————–
    Hugo’lar Beşledi:
    Bir alkış da lisede edebiyat kitabından bir metni tüm sınıfa sesli olarak okurken V. Hugo’ya "Beşinci Hugo" diyen arkadaşımıza gelsin.
    ————————————————–
    Ne Zaman?
    Kardeşim karne almıştı; fakat birçok zayıf notu vardı. Annem, babamla beni kenara çekip uyarıları sıralıyordu: "Sakın çocuğun moralini bozmayın, sakın kötü bir şey söylemeyin" uyarılar özellikle babama yönelikti: "Hele de sen, sakın çocuğun gururunu kırma". Babam daha fazla dayanamadı ve sordu: "Karne için ne zaman özür dileyeceğiz?"
    ————————————————–
    Havale:
    Bankada gişenin önünde işlemimin yapılmasını bekliyorum. Yanımdaki gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan kadın soruyor: "Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?" Teyzem cevap veriyor: "Bu paranın hayrını görme inşallah yazalim" evladım.
    ————————————————–
    Lamba:
    Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi; çek sağa".
    ————————————————–
    Hacim nedir?
    Öğretmen bir arkadaşımdan naklen: 5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2. sorusu: "Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız". Öğrencimizden gelen cevap: "Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim?".
    Ey başkasının gözünde kötü bir ben gören! Gördüğün kendi beninin aksidir; ondan nefret etme...

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 ay önce ailemize katılan, "Necmi" ismini verdigimiz kaplumbağamız dün vefat etmiş. Aile arasında sade bir törenle evin arka bahçesine gömdük. Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip, Necmi’yi aldığımız dükkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda ”Abi onlar kış uykusuna yatar” cevabını almış bulunmaktayız. Hepimizin başı sağolsun. Bu vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde.

aueheuaaeuheauheau yarıll
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsi cok ıyı yaa yarıldım

GKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçenlerde arkadaşlarla toplandık alıp sattığımız arabalardan bahsederken şu muhabbet geçti

U=Yaaa ilginçtir 306gtı yı sattığım çoçuk hala aramadı hee 1 ay oldu
    C=Harbi he nasıl aramadı ben vtec i sattım hattımı değiştirdim

böle yazınca pek etkili olmuyo ama o an katıldık gülmekten...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)