*direksiyon kutusu problemi : sinir eden o tıkırtının yanısıra sürüş güvenliğini etkilemez.
*arka amortisör üst takozları gıcık eder.
*korna tuşlarının plastiği yırtılır
*alttakımdan hoşnutsuzdum.
*olmadık sorunlar verebilir
*servisi hem pahallıdır hemde gereken hizmeti veremez.
bunlara rağmen hala seviyorum c yi :P
Arkadaşında dediği gibi bu sorunları çıkartır ayrıca şarj dinamosu sorunu da kronik olarak tanımlanır. Sıfır 300 tl gibi bir rakkamdı. Birde V kayışı gergisi dağılıyor. Bu durumu da önceden anlamak için araba düşük devirde viteste 4. veya 5. viteslerde gaza yükjlendiğinde araba nın sağ ön kısmından kuş sesi gibi bir ses gelir. Buda ileride problem yaşamana delalettir. Tecrübe ile sabittir. En büyük derdin ise Direksiyon kutusu herkesin dedii gibi sıfırı 200 tl gibi bir rakkamdır. falan filan ama güzel arabadır. Bence sınıfındaki en iyi iç tasarımlardan birine sahip.
Benim de aradığım arabayı bulamazsam ilk alternatifim 1.3 cdti silverline Corsa olacak..
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
arka plastik panellerin altında yalıtım yok oralara yalıtım malzemesi konulduğunda ciddi fark oluyormuş.birde bagaj kısmında çamurlukların üstü kaplanınca gayet sessiz olur.
arka kısım gsi veya 1.4 comfortlardaki gibi yapılabilir ama sıfırı oldukça pahalı çıkmasını bulmakta oldukça zor olur.
Herkes tavsiye etmiş ama ben uzun yıllar corsa c kullanmış biri olarak kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorumm..
Alıcam diyorsanız
Direksiyon kutusu için tamir kiti mevcut 200 250 lira arası bişey
İçeri ses alır rüzgar sesi yol sesi ne istersen mevcut
Ön takım bilmiyorum bende yay var diyemi öleydi ama dayanıksız
Daha düşünürsem sayfayı doldururum
Benim başıma gelenler Kol kırma komple motor yapıldı , Sensör arızaları .. , Durduk yere aracın boğulması vs.. ,Direksiyon kutusu 1 kere yapıldı 1 kere garantiden değiştirildi , Silecek motoru arıza yaptı falan filan bunların hepsi durduk yere oldu kol kırma 140km ile giderken başıma geldi
Korna tuşlarının yırtılması fazla km'li araçlarda oluyor..Bide kaputu açınca sağ tarafta yani yolcu kısmının orda van mı yoksa koltuklumu olduğu yazar
Benim bu sorunları yaşadığım araç corsa c 1.4 16v comfort
Livestrong
5 yıl 1.2 2006 model essentia kullandım 50 bın km yaptık hıc bır sorunla karsılasmadım gayet ıyıydı ama cekısı ve gıdısı cok tatmınkar degıldı. ben olsam 1.3 dızel alıp bır chıpe bıtırırdım .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)