abi ,yeni sahibi ile geçmişte kalan butun kotuluklerı unutum yeni bir başlangıç yaparsınız![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
asvalt yenilendi ise ve açılır ise çıkılır. ama asvalt yapılmadan bence o pist bir rezalet.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Bence izmit körfez yerine autodrom acılsa daha iyi tt pisti özellikle cok zevkli ve pistler acılsada rol geceleri bitmez
Atıl abiye burdan baskıyapalım Autodromu tekrar açsınlar![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
kimse kusura bakmasın
ethem genim benım gozumde antalyada draglarda kaza oldugu zaman hemen kendı pıstınde guvenlık onlemı almak yerinekı antalyadakı pıstten daha guvenlıydı tek sorunu kısa olmasıydı pıstı draglara kapattı ya ozaman benım gozumde değeri düştü
ama
körfez pistinin onun yonetımınde olması tabııkı imk dan daha iyi olucağı görüşündeyim
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
düzeltme yapıyorum ben yanlış aktarma yapmışım körfezpistini sahıs almadı ilerleyen günlerde göreceğiz alanı
Bir şey bilen varsa düzgün bir şeklide yazsında bilelim bizde ne olup ne olmayacağını arkası yarın dizi gibi konuşuyorsunuz.
Samsa
benım bıldıgım suan pıst bastan sona yenılenıyor . pıstın seklıde degıstırılıyormus. alanıda bılıyorum ama emın olmadan yazmak anlamsız. ses duvarı felanda yapılmıyor pıste
pisti kimin aldıgını bilmekde dert bilmemekdebilen sölemio bilmeyen merak ediyor açılsın artık
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
o pisti İMK'dan alırlarsa kusura bakmayın ama NAH! çıkarsınız o pistte Time Trial'e günlüğü 100 liraya... Autodrom ve Ethem Genim'in ne kadar "sokargöz" olduğunu bilmeyenler var galiba aramızda...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)