quality var dimi sizde?
lx depo falan
Printable View
quality var dimi sizde?
lx depo falan
hauhauhauha :D
valla moruk şimdi PP modülü upgrade ediliyor bize :D falan falan
birde şöyle bir kurs programı varmış belki işinize yarar
http://www.sapbil.com/sapkurs.html
danonede sap kullanıyor..bizim birader kafayı yedi sap yüzünden
bilge adam bi seminer vermişti bizim okulda bende ekonometri öğrencisiyim. pek bir şey anlayamamıstık seminere katılanlar olarakdan ama bu işte çok iyi paralar oldugundan fln bahsettıler. türkiyedeki bir çok ünlü marka ve kuruluşun kullandıgını bılıyorum . sabancısından tutupda arçeliğine kadar. marka listesi baya kalabalıktı.bilge adam üstünden 4 5 ay geçmesine rağmen hala arıyor bızlerı indirimli uygun fıyatlı kurslarımız fln dıye ama pek ilgilenen yok sanırım okulda..
geçiş dönemi çok zordur.hemen şak die oturmaz sistem aslaa :D
kanka sürekli bi yerler çatlıyo patlıyo :D raporlamada falan adamlar kafayı yedi :D
ama ipne sistem herboku kaydedio o kötü :D
ne yapmak istiyon sen soyle ben sana acık bulurum :D
he yaa :D
olum en garip tarafı FI da bi ana hesap belgesi yada herhangi bir muhasebe belgesi girdiğinde o kaydı düzeltemiyosun :D direk ters kayıt yenisini gir :D ulen amma zor gelmişti ilk zamanlar :D
finans uzmanlıgı işi mi buldun :D yeri de cinnaha cıkmadan hemen sagda :D..o iş se eger bi yol olmaz ondan haberın oolsun.
o ters kayıdın allah belasını versin :D
türk telekomda buna geçti,o günden beridirde evde bi ters kayıt lafıdır aldı gidiyo:D
durmadan netten testler denemeler eğitimler geliyo.annem 45 yaşında bunu tam öğrenemeden emekli olucak heralde
sap telekomunda kullandığı program
kurumsal firmaların çoğu sap kullanıyo ztn bi firmaya gir çalış öğrenirsin yavaştan
herkesin azına sağlık çok tşk ederim aklımdaki bir çok soru kalktı şimdi benim için en önemli olan sap kullanan bir firmaya gidip programı bi canlı canlı görmek canlı canlı görmeden burada ne kadar anlatılsa kafamda kuramıyorum bu işe bu iş gibi teknolojik bütün işlere aciyip merakım war ben aslında bu kursa giderken bilgisayarlı muhasebe uzmanlık sertifikası için gidicektim o sertifikayı alınca logo tiger olsun logo go olsun bunları satın alan firmalara 1 haftalık eğitimler falan verebiliyorsun ve güzel paralara oradan başlamıştım ama bu sap çıktı karşıma ikisini aynı kursta görebiliyormuşuz bu kadar detaylı bir programı 4,5 ayda günde 4 saat görerek öğrenmem cidden çok zor bana sanırım bi temelini anlatacaklar gerisi sana kalmış dicekler ben şuanda ilk başta bi sap kullanan firmada neler yapıyolarlar onu görsem daha mantıklı olacak sanırım...
hddsheriff neden bilge adama bulaşma dedin ??
Ben dahil yakınımdan giden hiç kimsenin işine yaramadı oradaki eğitim. 45 kişilik 1 grup sistem müh. eğitimi aldık sertifikalar sınavlar vs.vs 1 kişi iş buldu 1 kişide sertifikası sayesinde kanadaya gitti o kadar . İngilizce kursu alan arkadaşlarım 2. kurda yeterli sayı olmadığı için 8 ay sayının tamamlanmasını beklediler. Kur sırasında cayma hakkın yok ısrar edip kursu bırakmak istersen ocağına incir ağacı dikiyorlar. ( bkz. şekil 1-a ben ) daha milyon tane sebep sayabilirim. Eğitimi ödenen paraya değer mi sorusuna ise kesinlikle değmez diyorum...