istanbulda olsan yardımcı olurdum SAP yi görmen namına ;)
Printable View
istanbulda olsan yardımcı olurdum SAP yi görmen namına ;)
5 ay 5 gün sen istanbulda kal sonra 1 gün bile durmak isteme sonra eline geçen fırsata bak beşiktaş inzibatta kısa dönem askerlik yaptım geçtiğimiz p.tesi günü ankaraya geldim ama böyle bi fırsatın elime geçeceğini nereden bilebilirdim :( da bu dediğin aklımda ama birgün çat kapı gelirim ha :)
kısmet be dostum ne zaman gelirsen bekleriz
Katılıyorum. Bende hali hazırda bir audit firmasında çalışıyorum 3 yılı bitirdim. Artık SAP FI danışmanlığı için kendimi yetiştirmeye başlıyorum. Sonuçta single, konsolide , kombine finansal tabloların nasıl hazırlandıgını biliyorum buna ek olarak IFRS ve US-GAAP Adjustmentlarını atıp onlara göre raporda hazırlayabiliyorum.
muştu çalıştığın ekran görüntüsünü koysana
bu sap danışmanları 5-6 lira net alıyomuş bi arkş demişti ne kadar doğru bilemem
mail at bakim
gönderdim bro
gokhan bedavaya calısıon kanka :D acı gercekler
Şimdi ben senin geçmeyi düşündüğün yoldan geçmiş biri olarak bişiler söyleyebilirim heralde..
1. sorum: yanlış anlamazsın umarım, hangi bölüm mezunusun? 2 senelik mezunlarına dahi iyi gözle bakmıyolar danışmanlıkta, en azından benim çalıştığım firmada öleydi.. Bilgisayar/yazılımla alakalı bölüm mezunları bu sektörde daha avantajlı..
2.sorum: finans muhasebe veya denetleme alanında iş deneyimin var mı? Bu konularda bilgi sahibiysen, "danışmanlık" yapabilirsin..
3.sorum: pazartesi ankarada, salı istanbulda, çarşamba perşembe kayseride çalışmayı göze alırmısın? ve çalıştığın yer sürekli değişir, çünkü iş danışmanlıktır ve genelde müşteri lokasyonunda danışmanlık hizmeti verirsin..
4.sorum: yazılım, veritabanı ve sorgulama konularında bilgin deneyimin var mı? Çünkü işin merkezinde bir bilgisayar yazılımı var ve bu bilgisayar yazılımını kullanan/kullanmayı isteyen kişilerin senden beklentisi var, bu beklentileri karşılayabilmen için yazılım/veritabanı kullanıp çözüm üretmen gerekecek..
Ohhh Ohhhh bol bol SAP alın, sonrasında devlet size iso 20000 ve 27001'i dayayacak, bizde disaster recovery'nizi yaparız.
İtina ile iso 20000 , 27001 aldırılır, disaster recovery yapılır, felaket kurtarmacı geldi haaaanım :)
gel seni ben otomasyoncu yapiym,bizim firmaya eleman alıcaz herhalde bu aralar :) noldu vatan işi devam etmicen mi?
hepimiz SAP değil miyiz? hahaha
4 yıllık işletme mezunuyum iş ilanlarına baktığmda ya bilgisayar yada işletme mezunu arıyorlar muhasebe olarak ticaret lisesi çıkışlıyım zaten muhasebeci sayılırım kiiiiii smmm ye hazırlanıyorum p.tesi orada salı burada şuan için iide ewlilik sonrası sıkıntı olur hatta olmaz gibi görünüyor yazılım veritabanı üzerine prof değilim orta düzeyde bile değilim açıkçası