Arkadaşlar bu aralar fena halde bu köpeklere takmış durumdayım.besleyen arkadaşlar varmı?bi ön bilgi almak istiyorum öle heves ettim diye hayvana bakamıycaksam almak istemem.hayvan sever arkadaşların düşüncelerini almak isterim
Arkadaşlar bu aralar fena halde bu köpeklere takmış durumdayım.besleyen arkadaşlar varmı?bi ön bilgi almak istiyorum öle heves ettim diye hayvana bakamıycaksam almak istemem.hayvan sever arkadaşların düşüncelerini almak isterim
Bildiğim kadarı ile yetiştirilmesi yasak. google da yeterince bilgi bulabilirsin. pisokpat köpeklerle ne işin var 4 aylık yavrusuyla baş edemiyordum ben.
Ses sus hiç konuşma biliyoruz senin bebeğinide o kadar köpek yetiştirdik altıma sıçırtıyordu beni.
Makif söz dinlemez kafasının dikine gider ne isterse onu yapar yani. Sustan pek anlamaz.
Bebekken bile jilet gibi dişleri sol bacağımdan biliyorum![]()
Şirkette yetişkin bi tane vardı onada su vereyim derken sol kolumu zor kurtartdım bide aşıya gittik 1 ay, verdik sonra köpeği.
olm ne sacmalıosun la gene. o yunusun kopegıydı o nasıl pıskopat yetıstırıyodu bılmıyomusun? normalde rottlar ıcınde sert ters hayvan derler ama gel NOS u bı gor bakalım ne haldeymıs![]()
Aynen denilen gibi nasıl yetiştirirseniz o sekil devam eder kopek. Bende Pitbull besliyorum 2.5 yaşında. Fabrikamızda duruyo ve daha hic bağlamadık. Butun gun salınık ve o kadar insan gelip gidiyo daha hic bir vukuatını gormedik. Aksine buralarda herkesin sevgilisi. Tekrar kopek beslicek olsam Pitbull beslerim. Cokta akıllı soz laf dinliyor. Tabi dediğim gibi yetiştirmenize bağlı..
nasıl yetıstırırsen oyle olur uysalda olur vahsıde. ama pıtbull ların kemırme hastalıgı var ona kemırıcek bısıler ayarlarsan onun dısında sıkıntı cıkarmaz
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ya huysuzluk asilik için husky i geçemez galiba 1 yaşında dişi var şuan husky böle bi asi isyankar it görmedim tek derdi ymk yemek ve gezmek
Yan komşumuzda vardı.Çok küçükken aldılar büyüttüler,öyle ona buna saldırmıyordu ama kedi veya başka bir köpeği gördüğü zaman gözü kararıyordu özellikle kendi yaşadığı alan çevresinde.Bir iki tane alman kurdunu öldürdü sonra sahibi artık başedemiyeceğini düşünerek bahçeli vs. evi olan birine verdi.
kısmetse yarın alıcam bende yeni yavrumu..uzun zamandır arıyordum şansıma güzel bi eşleşme denk getirdim.eğer ciddi olarak düşünüyorsan satan arkadaşın elinde var daha yavru.irtibata geçiririm seni.
pitbull konusunda da eğer sen adamsan köpeğinde adam olur.eğer egoların varsa köpeğinde senin gibi haysiyetsiz olur.
eğer gerçekten hazır hissediyorsan kendini ve o sorumluluğu alabileceksen(maddi ve manevi) tercih et derim köpek bakmayı özelliklede staff'ları yada a.b.p.t'leri,çünkü çok fazla enerjileri var ilgisizliğe gelemeyecek bir ırk..
Dişinin agresiflik konusuna gelincede;dişiler sahiplerine daha bağlıdır,bu durumdan dolayı bazı zamanlarda agresif olabilirler..onun dışında bu ırkın agresifliğinin tek sebebi egoları yüzünden bu ırkları tercih edenlerden kalan kötü bir sıfattır..
Ben çok antipatik yaklaşıyordum bu ırklara,ama yakın bir arkadaşımın a.p.b.t almasıyla bütün fikrim değişti.Çünkü bir köpekten beklenebilecek herşeyi sergiliyor bu köpek;sağlık,enerji,zeka,güç,yakışıklılık vs vs..
ama çok iyi düşün derim.
Ben besliyorum arada sırada dükkanıma getiriyorum ( arjantin pitbul )
ama şunu söyleyim bu kadar akıllı bir köpek daha önce hiç beslemedim![]()
Eğitimli köpek bulabilirsen çok daha iyi olur yada biraz bekle bizim kıza göre bir sağlam erkek bulursak eşleştiri sana veririm .
Nasıl yetiştirirsen öyle devam eder her cins için geçerlidir bu![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)