User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: pitbul cinsi köpekler hakkında yardım

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OxYGeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer gerçekten hazır hissediyorsan kendini ve o sorumluluğu alabileceksen(maddi ve manevi) tercih et derim köpek bakmayı özelliklede staff'ları yada a.b.p.t'leri,çünkü çok fazla enerjileri var ilgisizliğe gelemeyecek bir ırk..

Dişinin agresiflik konusuna gelincede;dişiler sahiplerine daha bağlıdır,bu durumdan dolayı bazı zamanlarda agresif olabilirler..onun dışında bu ırkın agresifliğinin tek sebebi egoları yüzünden bu ırkları tercih edenlerden kalan kötü bir sıfattır..

Ben çok antipatik yaklaşıyordum bu ırklara,ama yakın bir arkadaşımın a.p.b.t almasıyla bütün fikrim değişti.Çünkü bir köpekten beklenebilecek herşeyi sergiliyor bu köpek;sağlık,enerji,zeka,güç,yakışıklılık vs vs..

ama çok iyi düşün derim.
    ilgin için saol zaten bende onun araştırmasını yapıyorum.Yoksa gidip şimdi alırım arkadaştan sorun yok o konuda.Maksat hayvanın günahına girmeyeyim ne bana nede köpeğe zarar gelmesin amacım bu.bu arada sen köpeğini kaça alıdığını özelden yazarmısın?birileri satıyoda uygun fiyata o yüzden sordum yanlış anlama

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben besliyorum arada sırada dükkanıma getiriyorum ( arjantin pitbul )

ama şunu söyleyim bu kadar akıllı bir köpek daha önce hiç beslemedim
    Eğitimli köpek bulabilirsen çok daha iyi olur yada biraz bekle bizim kıza göre bir sağlam erkek bulursak eşleştiri sana veririm .

Nasıl yetiştirirsen öyle devam eder her cins için geçerlidir bu
    aynen öle nasıl yetiştirirsen öle gidiyorlar,olay senin köpeğe verdiğin eğitimle alakalı.bu arada teklifin için tşk

kRo_bOy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla içinde köpek sevgisi varsa al abartıldığı gibi bi köpek deil tabi doğasında saldırgan bi köpek ama sahibi nasıl yetiştirirse öle olur acıyı kolay kolay hissetmez sahibine aşırı düşkündür onla vakit geçirirken hiç sıkılmazsın çok eğlencelidir oynaması onla vakit geçirmesi insanların arasında tutmaya çalış çokta yavşak alıştırma ama insanlardan uzak tutma alışsın
    dediğim gibi ilk köpeğinse bakması biraz zor olabilir ama çok güzel köpeklerdir
    Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her sx te bir sorun var benimkindede direksiyonu yanlış yere koymuşlar

Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
    Hangisini alsan aklın öbüründe kalır

Görkem.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OxYGeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pitbull konusunda da eğer sen adamsan köpeğinde adam olur.eğer egoların varsa köpeğinde senin gibi haysiyetsiz olur.
    +gorkem9463
    Daha once pitbull değil ama husky baktım.tamamen bakan kişiye bağlı.

-34 BF 5098 06 S2000 (New)
    -07 DDL 55 08 CZT(Old)
    -35 CZT 03 06 CZT(Old)
    EKN GARAGE
    Görkem YERLİ

StyleALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya huysuzluk asilik için husky i geçemez galiba 1 yaşında dişi var şuan husky böle bi asi isyankar it görmedim tek derdi ymk yemek ve gezmek
    İyiymiş.

pitbull konusunda da eğer sen adamsan köpeğinde adam olur.eğer egoların varsa köpeğinde senin gibi haysiyetsiz olur.
    Kesinlikle +1.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya huysuzluk asilik için husky i geçemez galiba 1 yaşında dişi var şuan husky böle bi asi isyankar it görmedim tek derdi ymk yemek ve gezmek
    o alaska kurdu olabilir mi ve bu it şu it gözüyle bakıyorsanız umursamaz tavırda olucaksanız bence başka bir ırk tercih edin.Çünkü pek yanlız kalmaması ilgi alaka isteyen bir cins, it diye bırakırsanız, pek kaale almaz sizi bence.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahibine çok bağlı çok hisli bir köpektir. Nasıl yetiştirildiği gerçekten çok önemli.

2tane pitbull um oldu şimdiye kadar . Ilkiyle 1.5 yaşında tam eğitimli haliyle tanıştık. Yaşı büyük olduğu ve bahçe yaşamına alıştığı için bizle kaynaşması çok kolay olmadı ama sevgi ve otoritenizi kurduktan sonra gayet yola geliyor. Şöyle ki tasmasız olarak tophane gibi kalabalık bir alanda yanımda yürüyebiliyordu En sevdiği şey olan salamı ben yeme dediğim zaman yemiyordu , elinizle ağzına uzatsanız kafasını çeviriyordu. Ancak hadi ye dediğim zaman koşa koşa yiyordu Tabi ne kadar eğitimli olursa olsun kontrolü kaybettiği bazı şeyler vardı. Bunlar hayvanın karakterine göre değişkendir. Bizim ki merakına çok yeniliyordu , en sevdigi şey çöp karıştırmaktı. Nedense goldenlara hiç acımadan boğazlarına atlamaya çalışıyordu. Onlarca kez rotla kangalla yanyana getirdik oynadılar vs. Pitbull un en asil özelliği kendinden güçsüz gördüğü hiç birşeye zarar vermemesi.

Ikincisi abime bebekken geldi. Dişleri kaşındığı için fazlasıyla ısırma ihtiyacı oluyordu ama ısırma kemikleri , işte oyuncaklarla fln o dönemleri atlatmıştık. Bu eğitim almamıştı ama hayvana nasıl otorite kurulduğunu deneyim ettiğimizden tuvalet dışında (yawruluk dönemleri) hiç bir zaman sözden dışarı çıkmadı.

tandogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok yakın bir arkadaşımın var babası dövüş şampiyonu, annesine 1 km öteden bakabiliyorduk çok büyüktü bunların yavrusunu satın aldı.köpek ne oturdan anlıyor ne durdan sahibinden başka her şeye saldırıyor.kim olursa olsun hiç farketmiyor.2 gün yanında kaldım.bana alıştı, 5gün ayrı kaldık sonra tekrar gittim beni hatırlamadı yine saldırmaya başladı.evine gittiğim zaman buram buram bir köpek dışkı kokusu her bulduğunu kemiriyor.önüne gelene saldırıyor bilemiyorum.... arkadaşımda ego'da yok ama

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    köpeğin karakteri öyleymiş

benimde bir arkadaşım dövüştürmek için büyütüyordu. Hayvan 6ay gün ışığı görmedi , aylarca ağzında ağırlıkla yemek yedi fln.. Yazık günah, en nihayetinde bir gün bir anlık boşlukla arkadaşta kalıcı hasar bıraktı ve kaçtı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pitbull beslemek yasak yetiştirmek yasak adminlerden bu konunun kapatılmasını rica ediyorum kanuna aykırı birşeyin ticareti yapılmaya çalışılıyor....

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ticaret yapılmıyor fikir alınıyor.Beslemeyi kafasına koymuşsa siz engelleyemessiniz.Gören adminde gereğini görürse kapatır zaten isteğinizi görmesine gerek yok
    Vorsprung Durch Technik

DogukanB
    Misafir
    bence pitbul yerine dogo bak rot bak bordeux bak cane corso bak. eğitimi hakkında bi bilgim yok. bitane arkdaşımda vardı stuff dı oda ama sokaktaki amcaya amca pitbul desen hastır ordan benle dalga mı geçiyosunuz derdi. hayvan saldırmayı bırak hırlamıyo, havlamıyodu sanırım oda eğitimle alakalı oluyor ama saydığım köpekler daha yakışıklı. bide tabi şöyle bişey var bilmeyen insanlar pitbul deyince van gölü canavarı zannettiği için sıkıntı yaşatabiliyor.

Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pitbull beslemek yasak yetiştirmek yasak adminlerden bu konunun kapatılmasını rica ediyorum kanuna aykırı birşeyin ticareti yapılmaya çalışılıyor....
    şaka dimi?

olcay_bora
    Misafir
    abi için rahat alabilirsin her ortamda da yetişiyor ama egitimi çok ciddi vermek gerekiyor hiç bi zaman aklında sen mi sahip o mu sahip sorusu oluşmasın itin. yoksa ilerde sorun yaratabilior. istersen benim bi yakınım var metin inanoğlu duymussundur veriim telini bi konuş bugun alırsın hmen

olcay_bora
    Misafir
    dövüş fln lafının geçmesini istemiorum herşey sahipte bitior kimi adam var vtec alıo full arac die uslu biniyor kimi vtec alıor turboluor aynı bu misal nasıl yetiştirdigine baglı. sadist olan köpek deil sahiptir....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence pitbul yerine dogo bak rot bak bordeux bak cane corso bak. eğitimi hakkında bi bilgim yok. bitane arkdaşımda vardı stuff dı oda ama sokaktaki amcaya amca pitbul desen hastır ordan benle dalga mı geçiyosunuz derdi. hayvan saldırmayı bırak hırlamıyo, havlamıyodu sanırım oda eğitimle alakalı oluyor ama saydığım köpekler daha yakışıklı. bide tabi şöyle bişey var bilmeyen insanlar pitbul deyince van gölü canavarı zannettiği için sıkıntı yaşatabiliyor.

şaka dimi?
    gayet gerçek vallahi ben gezdiğim sokaklarda çenesiyle insan öldürebilecek kontrolu zor kopekler ıstemıyorum.2 tane köpek beslıyorum nolucak tasmasını tutamassa bır pıtbull sahıbı.hayvanlarım olucek parcalancak yaralancak..kanunlarda boyle..konu hala kapanmıyor onada hayret ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dövüş fln lafının geçmesini istemiorum herşey sahipte bitior kimi adam var vtec alıo full arac die uslu biniyor kimi vtec alıor turboluor aynı bu misal nasıl yetiştirdigine baglı. sadist olan köpek deil sahiptir....
    çok ciddi biçimde işi bilen insanlar tarafından yetiştirilmesi gereken bir köpek...rot'ada benzemiyor dobermanada

olcay_bora
    Misafir
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok ciddi biçimde işi bilen insanlar tarafından yetiştirilmesi gereken bir köpek...rot'ada benzemiyor dobermanada
    işte bende onu diorum gerçekten ciddi ve pitt i bilen birinin yetiştirmesi gerekir. bi hondanın bi tamirciye gitmesi var bide radar a gitmesi var.

DogukanB
    Misafir
    başına geldi mi böyle birşey? gördün mü öyle bi pitbul? öyle bi köpek gördüğünde pitbul olmasına da gerek yok şikayet edebileceğin yerler var. benim de 2 tane köpeğim var rot ve terrier, bende köpeklerimin başına öyle şeyler gelmesini istemem ama pitbul var pitbul var. sırf senin gibi insanlar pitbul deyince ne oha pitbul mu demesinler, herkeze laf anlatmayım diye belkide pitbul alamadım. aşın artık şu pitbul katildir tabusunu. sırf senin gibilere inat evime BU EVDE PİTBUL VARDIR yazıcam, bakalım kaç kişi benden ayırmayı başarabilecek!

bence sen araba bakmaya devam et

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte bende onu diorum gerçekten ciddi ve pitt i bilen birinin yetiştirmesi gerekir. bi hondanın bi tamirciye gitmesi var bide radar a gitmesi var.
    hele birde öyle her köpek almak istiyorum diyen alınca olmuyor...

Doberman,Rottweiler Gibi Cinslere Yönelin..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)