Tavan ve 6 iç direk.
Printable View
Adanada bir abimiz cokda guzel yapıor 100 tl ye
Valla hiç foto çekmedim. Ama tavsiyem siyah yapmayın. İlk 2-3 ay off çok güzel bişli yaptım be diyorsunuz ama sonra içerisi çok boğuluyo. Antrasit gri ile tekrar değiştirmeyi düşünüyorum tekrar ArtCar'da.
Artcar'ı bende tavsiye ederim. İzmir'den kalkıp gittim, hakkını verdiler.
Direksiyonlarıda aynı şekilde gönderiyoruz, uygun fiyata çok iyi işçilikle kaplayıp gönderiyorlar.
izmirde yapan varmı bunu işini güzel şekilde yapan nubuk alkantra fln deri kaplayan?
Seneler önce aracımın döşemelerini ART-CAR'da yaptırdım. Aradan bunca zaman geçmesine rağmen en ufak bir deformasyon, eskime, buruşma yok.
güncel deri direksiyon kaplatan ve fiyatları konsunda yardımcı olabılecek arkadaslar varmı
100 tl çok iyi bir fiyat bence
herkez art ı cok övüyor .bir gun kel mevlütü aldatıp yaptırıp gorcem merak edıyorum :D
100 tl çok iyi bir fiyat bence
avcılarda olan arkadaşlara yardımcı olurum düşünen olursa
izmirde yaptırmak isteyenlere tavsiye işçilik harika fiyat uygun direksiyon + vites körüğü takım yaptırdım 150TL siyah deri kırmızı dikiş
Not: direksiyon pertti dolgu yaptı öyle kapladı boş yerlerini o derece :)
ZMR DREKSYON KAPLAMA
0(533)2626833
defarmasyon oluşmuş bir normal direksiyonu eski haline çevirmeleri gibi bir şans var mı yoksa yeni direksiyon simidi almak mı lazım?
isteyen olursa trabzonda yardımcı olurum direksiyon kaplamada ve diğer döşeme işlerinde.