bencede deger
bencede deger
Artcar'da iş yaptırdım. Cem bey ve ekibini kesinlikle tavsiye ederim. Tavan ve tüm sütun direklerini alcantra kaplattım. İşçilikleri çok iyi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
derı kaplama 1ootl fazlası boş para
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
izmir için geçerli gerçi ama 3.sanayide ercü(tam hatırlamıyorum) 150 lira demişti.referanslarına baktığımda oldukça başarılıydı
ya ızmırde alcantra yapan varmı![]()
www.honda-tech.com
Maslağı öneren arkadaşların verdikleri adreslerin de işçiliğinin iyi ,tatminkar olduğuna eminim ama sanırım artcara gidicem arkadaşlar 130 lira gibi bir fiyat dediler zaten önceden de duymuştum aklıma yattı gibi.Herkese çok teşekkür ederim![]()
şimdi kartı da buldum, telefonu falan yazayım izmir'den soranlar için:
gmd
mustafa hasçalışkan
0535 217 7180
0536 797 5576
0555 261 7255
0232 486 0478
koordinatlarına kadar verdim, bu hizmeti de kimse yapmaz
http://maps.google.com/maps?f=q&sour...7&z=17&iwloc=A
peki önceden deri direksiyon olmayan araca kaplama mümkünmü ?mümkündür tabi de ekstra bi işçilik gerektirirmi?ve daha matlığı dahi gitmemiş sıfır görünümünü koruyan simide deri kaplamaya değermi??![]()
Her zamanki gibi ARTCAR derim
Maslakta Mevlüt oto döşeme var, cok düzgün insanlar orayı da tavsiye ederim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)