bende rivals strip boş görünüyor sizdede oluyormu acaba ?
Printable View
bende rivals strip boş görünüyor sizdede oluyormu acaba ?
cıkan parcalar cok ucuza satılıo bnce stokta bulunsun ne olucagı bellı olmaz he evde yerin kalmaz evi boşaltıorum die ilan açarsın ...:D
ya ben hiç bişey yapamadım hala :D çok merak saldım ama bişeyi beceremedim :D integrayla başladım oyuna 7/24 computer vs yarışına giriyorum 500 dolar diyo kazanana ..
giriyorum yarışa aracı seçiyorum dial in falan bi rakam daha gir diio sallıyorum bende ne olduğunu bilmiyorum .. ilk tek başıma kalkıyorum sonra karşıma corvette evo falan gelio içimde geçio :D
aracımda bi tek cai var param yok nasıl oluo bu iş biri ufak bir sunum anlatım yaparsa mutlu mesud olucam :)
aynen bende yeni başladım biraz bakınayım dedimde bi garip istediği zamana çok yakın zaman çıkarıyorum genede eleniyorum biraz daha bakmak lazım anlaşılan
help .... :)
arif al benımkine devam et baydım ya :D
bakıorum saol :D ama hala cewap bekliorum nie bn daha bi filtre takmısken karsıma vette geliyor :D
+ erayın kirli çamaşırlarını dökücem birazdan :D
eray uraşma gel 20liraya sana 462hp nossuz 9.8 koşan araba satiyim
ne çamaşırı la hayin :D
özgür bi git lan 20 liraya rugzo.com u satın alırım olm bak kızdırma beni :hehe:
onuda 30liraya bağlarız:D
yok ben kesin yanlış bişey yapıyorum :D hacı nie ilk etapda 10 saniye koşan araba rakibim oluo :D biri bana anlatsın ya :D valla konuyu baltalarım :D
o arabanın seninle pek bir ilgisi yok.
turnuvaya başlarken dial time yazman gerekiyor. bu yapacağın süreyi belirler. örneğin 15.50 genel süren varsa dial time a 15.30 15.40 yazacaksın. yüksek beygirli arabalar 7 8 10sn koşacakları için senden geç başlayacaklar ama ne olursa olsun bitiş çizgisini ondan önce geçmen lazım. Burada kilit nokta dial time süresini minimum kayıpla yazmaktır.:icon_tup:
hay allah razı olsun ya :D ilk defa para kazandım :D finale kadar çıktım da finalde bob burnout geçti bni :D olsun öğrendim en azından :D 230 dolar param oldu :D zenginim zengin :D ilk kazandığım parayı arabanın aynasına asıcam :D
hayırlıs olsun ilk paran gel bi yarış yapalım sana geçilimde 230 dolar kazan onlada para *** der totonu siler sin :D :D :D
hehehe rica ederim :)
bak turnuvaya giriosun ilk gelen kırçıllı cizgilerin arasındaki yazı snn arabanın numarası yarıstakı yanı snrda dial in yazıo oda 0-400 metre yi kaç saniyede max yapabiliceğini yazıosun..yani araban maximum 15 saniye yapabiliosa 14.990 yazarsın 15 saniye yaparsın turu geçersin o dial numarası o demek :D kolay gelsin once kendini ni standarta alıştır hep aynı surelerı yapmaya alıs ondan snr bı dıal suresı bul sallama orayı kısacası ...
naptınız akşam beyle yok mu kasan :D
akşam işim vardı giremedim yok mu 9 lara düşen :D
yahu bu basıncı nasıl acıcam ben :)