kanka nasıl yani şimdi ben tegi si ile takas yapabilirmiyim üste para vererek yada alarak??
Printable View
Yaw arabaya turbo koydum . Takmadan oncede 220ps ti taktıktan sonrada 220ps hayalet turbo galıba :D Ne yapmam gerekıyor bılen varmıdır acaba?
turbo parçalarını garaja girip install etmen gerekli
k20 si yada b18c5 (450 bg) (fena ciğer) ile k24 si takaslanır :D:D
sizce evo 8 mi yoksa supramı alınır sağlamlık ve performans olarak ?
Kanka üstüne para verip alınmıyor takasta.Ama tanıdığınız insan olur karşınızdaki o zaman olur.
Diyelim ki Sen Eg istiyorsun.Karışılığında Teg'ini ver üstüne para vereceksin diyelim.
Karşındaki insan Eg'yi alır 2. elden uygun fiyata k20 li falanlar var yüklüler yada B serisi motorlu olanlar var onlardan alır birtane.Sonra 2. elden satılığa koyar fiyat yazmadan private seçeneğini seçer şifre yazar sonra özelden sana satılık ilanının şifresini verir.Sen girersin yazar şifreyi alırsın aracı.Ondan sonra aynısını sen teg için yaparsın.Tegin ilanını açarsın para yazmadan şifre koyarsın private yapıp karşındakine şifresini verirsin teg ona geçer.Böylece sende Eg karşındakinede teg i geçirmiş olursun.
Para işine gelince komisyona girmeden en güzel parasına yarışırsınız yazarsın mevlayı karşındaki seni geçer parada böylece ona geçmiş olur :)
evet TECHTURKEY team ı kurduk. 10 sec arkadaşları bekliyoruz :)
ya beyler oyun çok zevklide para biriktiremiyorum ayrıyetten bu zaman yarışının dışında bi yarışta yarışıp para kazanamazmıyız ya...
şöle düşündüm.......
evo 4 çeker olduğundan kalkışta supra kadar sarmaz o yüzden evo alcam galiba
teg le biyere kadar şimdi k20 koysam k24 koyamıcam o yüzden ileriye dönük olarak yani 8-9 sec araba olsun diye evo diyorum:icon_tup:
suprada acayip hosuma gidiyo ama mantığımı dinliyip evo alcam galiba
hem 4 kapı ailecek rahatca bineriz :D
girmek için kredin yok falan diyor
Kanka 2 şehir açık halde sadece B18C5'ten 464 hp çıkardım ve 10 sn koşuyor nossuz.
Bu kadar karamsar olma 3. şehirle direk 9 snlere ineriz diye tahmin ediyorum :icon_tup:
Evo ile falan uğraşma parça paraları ağır kaçar bakımları falan.Bence EK al swap ile devam derim.B18C5 daha tık demedi maşallah bende :icon_tup:
Bende ikisi arasında kalmıştım fakat çok uygun fiyata aldım benim suprayı,aldığım elemanda sağolsun iyi bakmış araca :) 80psi turbo var üzerinde ve 3. market ürünlerin en sağlamlarını almış,ben gayet memunum öneririm,evo alırsan 2.EL motoru döşeli al sağlam olan bi tane çok uğraşma derim birde aracın istediğin performans'a ulaşması biraz zaman alabilir senin için :)
bitane eg buldum ful stok k24 var üstünde 2-3 güne durursa onu alcam 40 k dolara :)