hare kam 1. olcam son yarış ahah
MTM-PROSTOCK GARAGE Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun
despe Nickli Üyeden Alıntı hare kam 1. olcam son yarış ahah kota bahane nitto şahane
-34 BF 5098 06 S2000 (New) -07 DDL 55 08 CZT(Old) -35 CZT 03 06 CZT(Old) EKN GARAGE Görkem YERLİ
haram beygir rakip arıyorum yoksa satıcam arabayı na yapıcam
SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Cihan takıldığımız yerde destek olursun o zaman Bide merak ettiğim kontrolleri falan nasıl ? Klavye ile rahat oynanabilir değil mi ? Klavye ile vites atılıyor w s yukarı aşşa ve mousenin sol tusu ile gaz fren debriyajla oynamanıza gerek yok
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
haram beygir benimkini yüklicez
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı oh be turnuva 1.oldum para kazandım güzel 1.5 saatte 5 kere kazandım turnuvayı 200 hp lere çıkıyor makine zevkli oyun
jdmpowaa Nickli Üyeden Alıntı haram beygir benimkini yüklicez ben bu akşam kasayımda 700 lere doğru tırmanıyım ulan hans yaktın beni
jdmpowaa Nickli Üyeden Alıntı kota bahane nitto şahane çok görütüyomu acaba
Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı 1.5 saatte 5 kere kazandım turnuvayı 200 hp lere çıkıyor makine zevkli oyun akşama boost olcez
Ben kaçar akşama şanzıman oranlarıyla biraz oynarım bakarım kaç sn çekicez jdmpowaa Nickli Üyeden Alıntı akşama boost olcez Kameraya çekerim
Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Ben kaçar akşama şanzıman oranlarıyla biraz oynarım bakarım kaç sn çekicez yedekte şanzuman parası tut yoksa araba hiç olur benim başıma geldi bir daha turnuva felanda kazanamazsın
despe Nickli Üyeden Alıntı çok görütüyomu acaba sınırsıza yeni geçtim oyun aklıma geldi dün aynı hesabımla yeniden başladım hiç bakmadım kotaya
jdmpowaa Nickli Üyeden Alıntı akşama boost olcez liste hazır mı??
Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Ben kaçar akşama şanzıman oranlarıyla biraz oynarım bakarım kaç sn çekicez Kameraya çekerim çek başkan seside ver wododododowowowo hatttt tattt tttaaat
170 beygir integra
PROJECT 01 GARAGE
Cıhat YAVAS Nickli Üyeden Alıntı liste hazır mı?? neyin listesi aga ?
Cıhat YAVAS Nickli Üyeden Alıntı ben bu akşam kasayımda 700 lere doğru tırmanıyım ulan hans yaktın beni 18000 e benimkini max kaç hp yaparız
valla k20 alalım sana yavaştan yavaştan yükleyelim
Cıhat YAVAS Nickli Üyeden Alıntı valla k20 alalım sana yavaştan yavaştan yükleyelim si ne kadar suan oyundan attı bakamıyorum.gerekirse k20 si yapalım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları