aynen akşam deniyelim bi nossuz
Printable View
aynen akşam deniyelim bi nossuz
sende paypal almıştın dimi cihan
neden hala 10saniyelerdesin daha inmeniz lazımdı sizin:)
Bende şanzıman oranları orj ondan olabilir onları hiç ellemedim bi ayar çekiyim akşama kadar :D
Ben ayara çıkıyorum beyler :D :D :D
6 sn'ye çoktan indim kanka :D Ama haram bilip paypal avantajımı kullanmıyorum :icon_tup: 3. marketi bile açmadım 2 marketten devam en güzeli :icon_tup:
bende 3.markete kasıyorum şimdi para biriktiriyorum
Hepiniz almışsınız teg gazlıyorsunuz bi tane yiğit çıkmadı nissan yükleyen :D
Okumuyosun kanka olayları :D RX7 den 100000 dolar zarar ettim sattım size ayıp olmasın diye :D Mokarım Paypal'a falan :D Gittim arkadaşıma bir eg kasa verdim 11000 dolar da ona verdim b18c5 swap li :) Bende bi eg bi teg var 400+ ikiside bide 30000 var şuan 2 market açtım 3. ü açmıcam inat ettim :D :D Ama açan olursa açarım 500+ lara çıkarım :D Nos bile basmadım oyunda daha :)
Acaip bi huyum var bişeye inat ettiysem hakettiğini düşünmüyorsam yapmıyorum çok zor kırıyorum o tabuyu :D
şu anda eş değerlerde 4 araç var ben cihan despe lowrider sapwn(gerçi o yeni başlayanlarla yarışsın:D) akşama çok güzel denemeler olur nos suz nosa para vermeye gerek yok 1 2 çıtırdan deneriz noslu
Yok walla kanka sizin kadar giremiyorum.Ben oyunda olduğum her dakika sitedeyim ordan anla oyunda olduğumu :) Olay kolay kanka despe'de çözmüş mesela.Şuan lastiklerle vs kalkış tarzı yarattım kendime mesela sallıyorum 13.60 yazıyorum diale en fazla 13.63 64 o civarları yapıyorum sürekli böylelikle 800 lük turnuvayı sömürüyorum :D :D 2000 liği bi kere kazandım şuana kadar ama deymez ona kasmaya çok delirtiyo adamı finale geliosun adam osurukla geçiyo kırıodum bilg ı :D