kanka gelde halladelim şu araba işini
Printable View
:hehe: demek istediğim oyundayım, elimden tutun, ufak bi k20 b18 falan kenarda 2-3 aracınız vardır. bi kaçını bana verin al sat yapayım para kazanrız ;)
TT grubunu buldumda bişey yapamadım LUDAIDRIS nikneymim grup mrup toplu bişeyler varsa bizde dahil olalım :)
Araba al sat işlerinden sorumlu arkadaşımız aşşağıda yazısından alıntı yaptığımız arkadaşımız o ilgileniyor ben hile ve para kısımlarıyla ilgileniyorum :D
Yavrum kankalarım cihan ve cihat para işini ciddi ciddi bana bırakın. Ne kadar para gerektiğini söyleyin ben hallederim ;) 2 araba için banada alıcaz :D
estafurullah asıl ben mahçup oldum benim yüzümden:(
k24 bulamadım adam gibi olanlar dünya para isitiyor zaten oldukça az lar doğru zamanı denk gelince alırız acelesi yok zaten yeterince hızlı şu anda tegim
tekrardan kusura bakma kardeşim 2 gün oyaladım seni:(
Yok kanka ne demek oyalanmak ne kelime :) ben seni bekliyordum cevap gelmeyince 10 dk ile kaçırdık birbirimizi :) Canımız saolsun sorun değil :)
Kanka biriktirir alırız sorun değil ;) Hatta Despe alır 6000 daha fazla veririz ona k24 koyarda verir.Ama onu yüklemeside biton para biliosun kanka :icon_tup:
Tamam kanka sen öle diosan öyle olsun :) Team'e orti para atılıo sanırım bi bakmak lazım
eee göndercez takıma girmek icin uyelik 100 credits dio :S
skyline ile yürüdüm :hehe:
16sn pist sürem :D
adamın 8
despe ile takas yapacaktık ama başka k24 yapamıyor bu sefer despe point yokmuş 2.el eli yüzü düzgün bir k24 denk gelir elbet acelemiz yok temiz olsun öz olsun
takıma ortak para yatırılıo takım lideri yapıcak ayarlamaları ben şu anda 400 dolar yatırdım yatırmayada devam ediyorum akşama 50.000 lazım:D:D
Tamam yavru para işlerini ben hallederim işte çok fena kasıyorum bu aralar halk ekmek gibi para dağıtıyorum :D ahahaha :D
Bende diyorum ki sana yarış yaparken üstünde bi renkli nokta olur hangi renkte ise o şehirdesin..
Hangi şehirden aldığına gelince üstteki shop'a tıklarsan kırmızı şehir sağ altta shop yazar ona tıklarsan turuncu şehirden alırsın ;)
Tamam bende bi bakıyım takıma ;)
Ben hala takımda değilim anlamadım :)
bu arada takıma para yatırınca faizleniyo para