despe Nickli Üyeden Alıntı hangi contayı kullandın ? 9.1 sıkıştırma var contayı hatırlamıyorum 1.5mm bişiler yazıodu
SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Benzinle ilgili herşeyi yaptım desem ? hangi arabada kaç hp sin ?
MTM-PROSTOCK GARAGE Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun
en iyi zamanım 14.148 şu ana kadar
despe Nickli Üyeden Alıntı hangi arabada kaç hp sin ? Nissan 198 hp 200 küsür tork Ama 14.70'in altına inemedim.
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı 9.1 sıkıştırma var contayı hatırlamıyorum 1.5mm bişiler yazıodu 1,5 mm kalın olmasın turbo için falan kaç hp desin şu an ?
despe Nickli Üyeden Alıntı 1,5 mm kalın olmasın turbo için falan kaç hp desin şu an ? ya uyduk spawn'a aldık 188hp şuanda
SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Nissan 198 hp 200 küsür tork Ama 14.70'in altına inemedim. ben şu an 190 hp ile 14,46 dayım
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı ya uyduk spawn'a aldık 188hp şuanda ben 1,5 mm kalındır diye seçmedim. 1,5 mm haricindekileri seçtim 190 hp deyim şu an
tanıdık rektefiyeci aranıyor hahahahhaha alınık B18 blok ( faturalı olması tercih sebebi )
ahaha spwan için oyun bitti
Spawn Nickli Üyeden Alıntı tanıdık rektefiyeci aranıyor hahahahhaha alınık B18 blok ( faturalı olması tercih sebebi ) hahahaha
despe Nickli Üyeden Alıntı ben şu an 190 hp ile 14,46 dayım Var bi gariplik ama çözemedim..
despe Nickli Üyeden Alıntı ben 1,5 mm kalındır diye seçmedim. 1,5 mm haricindekileri seçtim 190 hp deyim şu an egzoz sargısı ve son susturuc ile 192oldm arkadaş na hakkatten çekilcek çile deil,millet neden turbo yapıyo anladım şimdi
SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Var bi gariplik ama çözemedim.. debriyaj falanda farkettiriyor ve volan.
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı egzoz sargısı ve son susturuc ile 192oldm arkadaş na hakkatten çekilcek çile deil,millet neden turbo yapıyo anladım şimdi hahah kaç '' taktın egzozu bende 2,5 luk headers ve 2,5 luk egzoz var bide dabdik high flow cat
14.106 yeni rekorum
despe Nickli Üyeden Alıntı hahah kaç '' taktın egzozu bende 2,5 luk headers ve 2,5 luk egzoz var bide dabdik high flow cat 2.5 hepsi
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı 14.106 yeni rekorum onannes iyiymiş kesinlikle stage2 koycam debriyajı ahah yanlız testteki süre ile turnuvadaki tutmuyor hiç tesse 14,46 gördüm
3 piston la 16.5 çıktı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları