valla bende merak ediyorum![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
coilover bi işe yarıyomu ? yarıyosa alcam yoksa yay alıyım diyorum![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
yaa acaba bu oyunda da rodaj var mı yaw :S
biz birden yükseyip basıyoz 25 psi![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
rodaj varmı acaba![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Ya ben bu oyun yazanların kafasına mokim.Sen git yok nfs yok ıvır zıvır yap.LFS'yide oynadım senelerce oda bi yere kadar.
Al bu oyunu dök similasyona al telif haklarını 106gti'dır mk1 gti dır Rsi'dı falan filan koy motorlarıda bitsin gitsin olay senelerce oynanır![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
arıza ışığı yanınca araba nasıl yavaşlıyorsa mantıken rodoj da olabilir çünkü aynı speclerdeki araçlardan biri çok çok iyi giderken diğeri gitmeyebiliyor
örneğin despe ile lowrider ın specler aynı iken lowrider in araba çok daha iyi gidiyordu ikisi ilede denedik oradan biliyorum bşr başka örnek görkem in araba benimkinin birebiri ama ben 1 sn daha hızlıyım hatta görkemde ekstra 2 bg fazlalık var belkide rodoj var biz bilmiyoruz çok detaylı bir oyun herşey olabilir biraz uzun oldu kanka kusura bakma
sacma sapan modladım ıcın acemı ısıblok catlattım fln cok masraf cıktı bu ısı duzeltmenın ımkanı varmıdır tekrarmı baslamak lazım oyuna?nası yapıcaz bi fikir verin
![]()
pompayla beraber fuel system içinde ki diğer parçaların infolarına baktımda hepsini bir almak gerekiyor sanırım,hepsini bir alınca güç artışı olur tahminim
ahahah benim makina güzel yürüyodespeyle speclerimiz aynıydı ama bende debriyajda vardı ki acaip farkediyo o
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)