özgür sen hala b18c1 desin dimi?
özgür sen hala b18c1 desin dimi?
Bende indirdim kurdum upload aşamasinda sorunlari buradan yazarim cete falan bana uyar full onlineyim![]()
Yahu ben hic begenmedim dün gece bi baktım bi turnuva yaptım falan 1000 dolar kazandım.
Ama defalarca yapmak lazım para kazanmak biseyler alabilmek icin, e o da bayıyor beni.
Zaten oyun gibi bisey degil, görsellik sıfır.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ya bıde bu arkadan kalkma olayı falan sacma geldı bana adamın arabası yavas verdığı rakkama yakın yaptı ıcın gecıyor benı
800 odada turnuvular yetmemye başladı 2000lik deniycem![]()
iyimiş yine ben b18c1 ile 410'lara anca dayanmıştım full motorda,evo almak için şimdi para biriktiriyorum,birde oyunu eskiden oynayan yeşil bölgede olan bir arkadaş var oyunu bıraktı kapısına dayandım hesap bilgilerini istiyorumgarajında mustang fln sağlam arabalar vardı
![]()
10saniyelerde yürüyen bi kekoyla fena restleştik
ilk geçtim 90$ını aldım,sonra araba değiştirdi 120$teklif etti nosla vitesi karıştırınca geçildimüstüne kekodan 300$ kazandım ahahaha
![]()
evet 8 adet şanzıman değiştirdikten sonra şu an
full built 440 hp 10.340 sec. nos yok. ve traction ve lsd takılı. traction ve lsd söküp denicem birde çünkü zaman kazandırıyor![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
turbomu aldım 411hp oldu şimdi intercooler, turbo pipe, enjektör, boost controller alıcam![]()
orjinal turboyu geri taktim şimdilik![]()
evet nosla rekorum
25 psi
10.008 sec
nossuz 10.340
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)