desibel Nickli Üyeden Alıntı evet yav şu kolay parayı umuma açık anlatırsan + 1000000000000000 rep sana ruudvan Nickli Üyeden Alıntı aynen ya böle işe düğme dikerim banada söleyin bnm neyim eksik nickim siyah diemi böle yapıosunuz. Beyler sizi memberdan kurtarmak için uğraşıyorum bende para ödemiceksiniz oyuna Ama şunu diyeyim gene turnuva kasıcaksınız ama hata payınızı düşürcez o kadar
break out ?
olsun olsun
beyler 12.1 spec pistonla 12.5.1 arasında ne gibi fark vardır hangisi 9.1 e daha yakındır acil...
https://www.instagram.com/maxshineturkiye/ No coffee!!! Hareli köyün polisajcısı !!!
powERS Nickli Üyeden Alıntı cok nefis olur su kolay para olayi bide arkadaslar. parcaları almakla iş olmuyomu sadece. mesela turbo aldim pipe sinide aldım ama aracta mevcut deil bu durumu nasıl duzeltcez ? parçaları aldıktan sonra garaja gidip turbo sistemini instal ediyosun sonra aracın üflemeye başlıyo
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Beyler sizi memberdan kurtarmak için uğraşıyorum bende para ödemiceksiniz oyuna Ama şunu diyeyim gene turnuva kasıcaksınız ama hata payınızı düşürcez o kadar kasarız turnuva zaten deli gibi kasıyoruz sen sistemi çöz de cebimiz para görsün bol bol dua edicem sana hahahhaha
Hacı bu break out neyin nesi ?
lordxanax Nickli Üyeden Alıntı break out ? ruudvan Nickli Üyeden Alıntı beyler 12.1 spec pistonla 12.5.1 arasında ne gibi fark vardır hangisi 9.1 e daha yakındır acil... 12.1 daha yakın. Turbo varsa 12:1 tehlikelidir dikkat. lordxanax Nickli Üyeden Alıntı Hacı bu break out neyin nesi ? Break out verdiğin zamandan önce girersen break out olur
lordxanax Nickli Üyeden Alıntı Hacı bu break out neyin nesi ? yani belirlediğin zamandan mesela 14.400 yazın bu zamandan daha iyi bi süre mesela 14.300 yaptın bu break out oluyo biraz yavaşlaman lazım yani.
saolasın
8.1 piston 9.1 le değişti ...o.5hp aldım
ruudvan Nickli Üyeden Alıntı beyler 12.1 spec pistonla 12.5.1 arasında ne gibi fark vardır hangisi 9.1 e daha yakındır acil... sıkıştırmayı düşürürsen daha sağlam güç alırsın 12 ler çok tehlikeli 12 ler N\A için yanılmıyosam
desibel Nickli Üyeden Alıntı sıkıştırmayı düşürürsen daha sağlam güç alırsın 12 ler çok tehlikeli 12 ler N\A için yanılmıyosam Turbo için sakıncalı N/A için çok iyi
Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Evet arkadaşlar şuanda olayı bitirdim 7 Sn yapıyorum Rx-7 ile 170 Mil civarları hız Geçmiş olsun 1041.60 Hp'cik Nos mos hiçbişey yok tertemiz Daha alışamadım zamanı daha aşağıya çekebilirm nos değil para basarım felsefesi
hmm fena değil miş
naaptın Cihan
bu gece yapıyormuyuz 10 snciler atraksiyon
Ben 10 saniyeye düşebilcekmiyim acaba :P
tamam arkadaşlar bece3rdim sonunda olduk champ
Kula bela gelmez hak yazmayınca Hak bela yazmaz kul azmayınca
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları