ben osram'ın distribütörüyle görüştüm, sonuç sıfır..
Lambo'larda olan sap sarı xenon var numarsı 3000 değildi sanırım, birde xenon olmayan ampulun rengi yanar döner osram yada philips'ler var xenon kadar aydınlatıyor ve mercek renk değiştiriyor gayet başarılı.
benim saçma salak arabamda normal far h4 olmasına ramen niyeyse sislere özenecekleri tutmuş mercekli yapmışlarbi ara bende sadece sislere yapmak istiyorum böyle bişry.hiç göz almıyo ve yeteri kadar aşağıda zaten.öndekini rahatsız etmez hiçbi şekilde.
Yazıklar olsun günceli![]()
Ebay da bir sürü var aslında...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HID-X...Q5fAccessories
Ankara Alpin Garage'da bikaç uygulama yapmışlardı sarı xenon. İsterseniz numarasını pm atıyım. Bi sorarsınız. Ama 3000k mıydı tam bilmiyorum.
ben yıllardır kullanıyorum hali hazırda şu anki aracımın sisleride 3000k neyi bulamadınız anlamadım 3000k ampül ebayda zebille 10 dolar 15 dolar ... türkiyeyede çoğu kargosu bedava..
xenon kitte önemli olan ampüldür balastlar universaldır zaten yani normal bir xenon balast her ampüle uyar.. 3000k da bulunması en kolay ampüllerden biri..
türkiyeye bakarsanız daha geçen senelere kadar xenonda da 4300k bile çok zor bulunuyordu..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
anlaşılmayacak bir şey yok. TR de yaşıyorum ve h4 3000k zenon arıyorum. ebay dan anlamam etmem ama yardımcı olurum derseniz size havale yapayım siz ürünü getirtin. yada uğraşamam diyorsanız TR ye kargo yapan satıcının linkini koyun ben başımın çağresine bakayım. hem ampul hem de balanslı kit alacağım. tşk.
ay sonu gidiyorum yoksa bende alırdım..
linkler aşağıda bu satıcıların hepsi türkiyeye yolluyor kargo bedava ..
2X HID Headlight D1S D2S D1R H1 H3 H7 H4 2 Hi Low H4 3 Bi Xenon Bulb 6000K 8000K | eBay
2X HID D2S D1S C D2R Head Light Bulb H4 2 Hi Low H4 3 H13 3 Bi Xenon 5 6 8000K | eBay
2X HID Headlight D1S D2S D1R H1 H3 H7 H4 2 Hi Low H4 3 Bi Xenon Bulb 6000K 5000K | eBay
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)