geçmiş olsun..
orjinal alarm var oda kapı açılırsa ötüyo zaten alarm olsa dahil ötmez bu tip hırsızlıklarda şimdi aklıma geldi bizim sokakata mini cooper var onun ön camn yanındaki parlak siyah çıtalarıda çalmışlardı herşey artık çalınıyor sanırım bunun sebebi insanların piyasa sebebi ile sıfır ürün alıp aracına takamamsı hırsızları bu konuda iş başına geçirdi
benim çok yakın bir arkadaşımın astra g sinin şöför airbagi çalınmıştı yeşilköyde geçen ayda başka arkadaşın aracının içinden gözlükler,mont,yangın tüpü ve cd ler çalındı.
çok geçmiş olsun valla böyle şeyler duydukça çileden çıkıyorum, uykum kaçıyor. geçenlerde sanırım biride bizim bahçeye girmiş benim arabanın brandasını açmış bırakmış artık köpekmi saldırdı ne yaptıysa. eve geldim kimse nasıl açıldığını bilmiyor herkes benim açtığımı zannetmiş. valla uykularım kaçtı Allahtan arabada bir eksik yok. sokağa bile brandasız bırakamaz oldum.
74 model sehpa...
bende pug varken yazın arabanın kelebek camı kırılmıştı içinden güderi bezim güneş gözlüğüm çalınmıştı fakat hırsız yine çok temiz çalışmıştı
Ya merak ettigim bagaj üstü cıta fibercide 50 liraya hadi max 100 liraya yaptırılır.
Onu calıp kaca satacakki bu o.cocugu?
Gecmis olsun.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bizim evin otoparkı baya büyük bir otopark 4apartman beraber kullanıyoruz şuanda yaklaşık 200 araba alıyor ama 15sene önce falan araba sayısı çok azdı.
Anneminde ilk arabası lada tavria , sabah bir kalktık araba yerinden yok.Çalındı falan derken gördük ki arabayı 100metre ileriye itmişler.Karşı apartman ozaman yeni yapılıyordu gürültü çıksada inaşaattan bilinir diye oraya itmişler,herifler inşaatın önüne kadar idip orda girmişlerdi içine.
Geçmiş olsun yaw![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)