hayırlı olsun
Ankaraya bir RC daha gelmesi güzel
hayırlı olsun
Ankaraya bir RC daha gelmesi güzel
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan...
Yorum yazıcaktım RC hakkında genel olarak gerek kalmamış almışsın. Hayırlı olsun. RC sınıfında çok başarılı değil demişsinizda sanki aile otomobilinden bahsediyorsunuz. Sınıfının en performanslısı EP3 TypeR bu su götürmez gerçek. Sonraki rakipleri ClioRS var. Bu araç genel olarak RC'den hızlı. İyide ne kadar hızlı. Aradaki fark lafını etmeye değecek bir fark değil. AstraGSI 306GTI gibi yaşça daha gerideki araçlardan zaten üstün. Ama yorum yapmaya gelince başarılı değil. Tuhaf valla.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
çok teşekkürler arkadaşlar iyi yorumlarınız için. beni almadan rahatlattınız. ankaradalar mış. şimdi karşılıycam ve notere gtces.. resimleri en yakın zmnda eklicem.. ayrıca eski aracım olacak olan e 36 yı da eklicem de yeri olsun sayfalarda..
*On3r*
notere giderken nüfus cüzdanıyla gitmeyi unutmayın.. ehliyeti kabul etmiyorlar.. sırf bu nedenle 1 saat kaybettik..
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
yok kabul etmiyorlar sadece ehliyeti itnelerhallettik bugün devir işlemlerini. çok çılgın bi gün geçirdim diyeblirim..sürat in dibine dibine vurdum kendimi. sonra benzin bitti durdum
güzel güzel fotolar çekerim eklerim yakın zamanda. orjinal stopları bekliyorum. fk ledliler var üzerinde. sevmedim öle.
*On3r*
Siyahta kırmızı ledli güzel duruyor. ama düz sıra ledli olan.
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)