hoşgeldin,geçmiş olsun
Teşekkürler arkadaşlar. Evet bu kış gerçekten sert geçti.. Trakyada ise epey sert..
Azınlık derken neyi kast ettiğim merak edilmiş sanırım. Bizler gibi 2 kelimeyi yanyana getirip cümle kurabilen, belli bir kültür seviyesini bünyesinde barındırabilen, zıt fikirleri ortak paydada buluşturup insanca tartışmasını becerebilen kişilerin ülkemizde çoğunluğu değil azınlığı oluşturduğunu gördüm.
Acınası bir durum lâkin beraber zaman geçirdiğim kişiler arasında yukarıdaki özelliklere sahip kişi sayısı 2 elin parmaklarını geçmez. Bunu genele yayarsak, içinde bulunduğumuz TT ortamının, çevremizin, dostlarımızın, arkadaşlarımızın sayısı genel nufus ile oranlandığında kendimi/kendimizi azınlık olarak hissetmemiz gayet doğal olsa gerek.
hoşgeldin![]()
hosgeldin Evren gecmis olsun![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
hoşgeldiniz geçmiş olsun
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Hoşgeldin.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bu denyo insanlar dediklerinin içinde :
Maddi durumu olmayan okuyamayan çoban inşaat işçisi olan ama sırf parası yok diye okuyamayan insanlar da var mı ?
Okumak isteyip te bilgili olmak hayali ile yaşayıp ama şartların el vermediğ insanlar var mı ?
Bu denyo luk neye göre ? Kıstasın nedir ?
Çünkü o denyolara göre bizler de piç oluyoruz farkındasın değil mi ?
Siyasi görüşü olarak mı denyo kültürel olarak mı denyo?
Şunu unutmayalım herkes senin benim gibi anasının karnından rahat okumuş maddi durumu iyi olarak iyi besinler alarak çıkmıyor. Bu yüzden herkes bir değil. Denyo kelimesini bir daha insanlara kullanma her ne oldu başına ne geldi onu bilmiyorum.
Kendi pencereden sırf hayat kaderinden dolayı cahil ama saf kalpli insanlara denyo demek yanlış.
Okuyupta adam olamayan denyo da çok orası da ayrı . Ama asker de geneli belli hayat şartlarından kaynaklı hayatında şehirinden hiç çıkmamşı insanlar vsvsvsvs . Bunlara denyo demiyorsan sorun yok .
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
He dip not o hava şartlarına da iğrenç diyeceğine HALİNE ŞÜKRETMESİNİ ÖĞREN . İnsan halimize şükür yazar. Artistlik yapmışsın .
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
Tekrar hoş geldiniz![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Burak amacın ne bilmiyorum... Bu konuda da tatsızlık istemiyorum. Bu benim görüşümdür, benim kıstaslarımdır. Doğru ya da yanlış bu sadece beni ilgilendirir. Sorduğun için yanıtlayayım;
Okuma yazma dahi bilmeyen çok kral arkadaşlarım oldu askerde, benim kast ettiğim bu değil. Veya cebinde 15 kuruş çay parası olmayan, maaşını ailesine gönderen arkadaşlarım. Tek bir maaşım cebime girmedi, herkese maddi manevi yardımcı oldum. Yardımcı olduğum okuma imkanı bulamamış ya da maddi durumu kötü birine denyo demem de abesle iştikal olacağından bu konuyu kapıyorum.
Kast ettiğim denyolar arasında 4 senelik okul bitirmişler de var, serserilik, cepçilik, jiletçilik, itlik yüzünden okumayanlar (okuyamayanlar değil ) var. Benim kıstaslarımla göre bunlar denyo sınıfındadır. Bunu insanlara kullanıp kullanmamak da benim bilebileceğim bir şey. 30 yaşıma geldim, kararlarımı kendi başıma verebilecek durumdayım.
Hava şartları, şükür ve artistliğime gelince, bunun kararını ve ne yapıp yapmayacağımı sorgulamak 2. ya da 3. bir şahsın haddi değildir.
evren illa seni poh poh licaklar dimi zıt bir fikir geldiği zaman pençelerini çıkartıyosun ortaya hemen çok güzel yazıyosun ama çok boş yazıyosun buda benim fikrim ve artisliğim ama artiz ne arar la bazarda dimi
he bide şu lafına cevap vereyim;
buraya bişey yazıyosan konu açıyosan herkezi ilgilendirir benide ahmetide mehmetide istediğim şekilde yorumlarını yargılarım bunuda böyle bilBurak amacın ne bilmiyorum... Bu konuda da tatsızlık istemiyorum. Bu benim görüşümdür, benim kıstaslarımdır. Doğru ya da yanlış bu sadece beni ilgilendirir. Sorduğun için yanıtlayayım;
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Hoşbulduk arkadaşlar
Zıt fikir? Pençe? Komik...
Benim düşündüklerimi kimse düşünmek zorunda değil. Zıttı gayet doğal bir şekilde düşünülebilir. Lakin bana kimse "şunu düşünme, böyle deme" diyemez. Dese de suya yazı yazmaktan öteye gidemeyeceğinden boş yere konuşmuş olur.
Şahsına söylenmemiş birşeyi yargılama peşinde isen yargıla, yargılarını ben kaale almam.![]()
sana kimse düşünme böyle deme demiyo ancak gelip burda konular açıp satırlarca yazarsan bende onları okursam ve bunlar bana saçma gelirse gelir sana söliceklerimi sölerim anladınmı beni illa şahsıma bişey söylemen gerekmiyoki yaptıgın yanlış(boş) bir yazına cevap veririm veriyorumda zaten vs vs vs çok fazla kasma kendini yani hadi iyi geceler.
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)