Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mat ekran da parlak ekran aslında sadece yansımayı engelliyor. çalışmanı etkilemez. düşünmeden al derim ki apple store turkiye diyor. eger resmiyeti varsa mükemmel bir gelişme.
Yeni bir soru sordum,daha cevabı gelmedi.Beklemedeyim şu an

Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2400 dolar civarı amerika satış fiyatı aynı cihazın .. bende bu ilana baktım almaya niyetliyim 500 dolar için amerikaya gitmezsem ..

makine güzel , ilan sahibiylede bir süre önce telefonla konuşmuştum güvenilir satıcıya benziyor ..

önce sen alda beğenirsen bende alırım
Çok çakalsın Adamla bende konuşmuştum ama ne insanlar var.Ben malı test etmeden almak istemiyorum.

Alıntı TAM35GNY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende 13" kullaniyorum yaklasik bir sene oldu ve cok cok memnunum ...

Tek sorun MSN ve benzeri microsoft tabanli programlarda biraz sikinti oluyor ama bir sekilde islerini hallediyorsun..

Mac e alisman biraz sure alir ama alistiktan sonra pc ile isin olmaz cok cok cok daha rahat pc den ..
Çok net bir şekilde MSN kullanan birisi zaten değilim.Haftada 2-3 saat ya girerim ya girmem Mac kullanmayı biliyorum zaten eski Macintosh'larım saolsun.

Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Satıcı ve ürün hakkında bilgi yapamam....

Ama şunu söyleyebilirim ki MAC
1991 yılından bu yana ki süreç aşağıda image ı görünen 128k lık
siyah beyaz mönitörde dizgi yaparak başladıktan sonra bu mesleğe
19 yıl boyunca hemen hemen her modelini kullandıktan sonra bugün
8 çekirdekli G5 kullanıyorum.

O yüzden kesinlikle favorim VTEC

Evde de 17" powerbook um var 1.0 mhz lik sadece net için kullanıyorum,
yetiyorda artıyor bile...

Parçaları pahalıdır biraz, grafikerler özellikle ajanslar tercih ederler MAC i,
bazı matbaalarda PC de inat etselerde hala bir gün doğru yolu bulacaklar

Müzikle uğraşanlarda günümüzde kullanıyorlar. Senin için uygun olduğunu
düşünüyorum. 15"mi 17"mi dersen 17"

Hayırlısı olsun

Abicim,bilgilendirme için teşekkür ederim.Ben,demo kurgusu yapıp o an müşteriye sunabilmek için almayı planlıyorum.17'ye baktım,inanılmaz ağır geldi.15'likler güzel ve kullanışlı gibi duruyor.

Masaüstü olarak değil,zira Xeon sistemliler hariç piyasada ki bütün Mac'lerden daha iyi bir makinam var şu an stüdyomda.

Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla ben 13" macbook air kullanıyorum. Ağır video editing , ses kaydı ve photoshop vs. için kulandığım bir de dual 2.7 ghz G5'im var evde.

Müşterilere giderken (gerçi ben bilişimciyim, senin gibi resim ve video işim değil) macbook air ile gidiyorum, hem karizması oluyor, hemde hafif. Ben Heatrow havalimanındaki dixons duty free den 1100 pound'a aldım 2 ay önce. 13" macbook pro ise 800 pound'du orada.

MAcbook pro'da usb sayısı fazla ve firewire portu var, air'da bunlar yok (1 x usb var sadece).

Bu arada ben macbook air'da firefox kullanıyorum, takır takır her yere giriyor. Bir de unutmayın bu aletler intel! Direkt olarak Windows kurun kullanın. Hatta bootcamp ile çift işletim sistemi kurup istediğiniz anda makineyi yeniden başlatıp Native yani sanal olmadan diğer işletim sistemini kullanabilirsiniz. Ayrıca bootcamp windows'ta iken mac os x ve mac os x de iken Windows daki dosyalarınıza erişmenizi sağlar. Bootcamp ücretsiz olarak gelir. Windows vista veya 7 kurmak için tek yapmanız gereken bootcamp'i çalıştırıp, arkanıza yaslanmak. Bir yerde Windows cd'sini ister, takarsınız alete, 20 dakkada windows'u driverları ile kurar.
MacBook Air pek işimi görmez.Zira i7 işlemcili MacBook Pro'yu tercih etmek istemem de ki ana sebep benim ekipman ve kurgu sistemimi biraz olsun kaldırabiliyor olması.2 ya da 4 çekirdekli bir sistemde ağlarım herhalde müşterinin yanında ki müşteriyi de o kadar bekletmek herhalde o işi kaybetmeme sebep olur